Hopp til hovedinnholdet
Følg ung.no på Snapchat
Trist jente (colourbox.com) #ikkegreit #ikkehemmelig
Trist jente (colourbox.com) #ikkegreit #ikkehemmelig

A-Å

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Alle oppfører seg forskjellig ovenfor den man er forelsket i. Noen blir tøffe og vil gjerne imponere så mye som mulig, mens andre blir nervøse og synes det er vanskelig å ta kontakt. Likevel finnes det noen tegn som ofte går igjen, og under kan du finne noe av det man ofte gjør når man er forelsket.

tall 1Blikkontakt

Tar du ofte personen i se på deg, og møtes blikket deres ofte? Dette kan være et tegn på at han/hun liker deg. At blikket deres møtes kan bety at begge tenker på hverandre, og i tillegg er det en fin måte å vise interesse overfor den man er forelsket i på!

tall 2Oppsøker deg og oppholder seg rundt deg

Merker du at han/hun ofte oppholder seg i nærheten av der du er? Dette kan være et annet tegn på forelskelse. Er man forelsket i en person har man nemlig ofte oversikt over hvor denne personen befinner seg. I tillegg ønsker man kontakt, og dette får man mye lettere ved å være i nærheten av personen. Merker du altså at en person ofte leter etter deg med blikket sitt og er interessert i hvor du er kan dette være et tegn på at personen er interessert i deg.

 

tall 3Gir deg ekstra mye oppmerksomhet

Er man forelsket i en person gir man ofte denne personen ekstra mye oppmerksomhet. Er dere for eksempel flere som står i en gjeng vil en som er forelsket i deg ofte bry seg mest om akkurat det du sier og gjør. Ofte kan det virke som om personen snakker spesielt til deg ved at han/hun ser rett på deg, selv om dere står i en gruppe på flere. I tillegg vil han/hun ofte vise ekstra mye interesse når akkurat du snakker.

 

tall 4Tar kontakt

Personen tar ofte kontakt for å spørre om dere skal finne på noe eller møtes. Han/hun er interessert i å tilbringe tid med deg! I tillegg starter personen ofte samtaler med deg for eksempel på skolen eller på chat.

 

tall 5Hun/han snakker om deg til venner

Kanskje blir du spurt etter om du er syk og borte fra skolen en dag. Han/hun har lagt merke til at du ikke er der og spør vennene dine om hvor du er. Eller han/hun snakker mye om deg til sine egne venner. Når man er forelsket så tenker man på personen nesten hele tiden, så hvis du får høre av andre at han/hun snakker mye positivt om deg til andre, kan det godt hende det er en forelskelse på gang...

 

tall 6Smiler

Han/hun er i godt humør og smiler. Når man er forelsket så vil man vise seg fra sin beste og mest positive side. Hvis han/hun smiler mye når du er i nærheten, kan det bety at han/hun er interessert og blir veldig glad for å se deg.

Les mer (ung.no) LES MER: "Flørtetips for små skriftlige meldinger"

 

tall 7Gjengjelder flørting

Hvordan reagerer han/hun når du åpner deg opp ovenfor personen, gir han/hun oppmerksomhet og er flørtende? Tar personen i mot flørtingen og viser samme interesse ovenfor deg, eller er han/hun avvisende? Hvordan en person reagerer på flørting kan si mye om hva personen tenker om deg.

 

tall 8Prøver å være morsom

Personen prøver å være morsom for å få deg til å le. Personen ønsker å imponere deg og å vise at han/hun er en person det er morsomt å være sammen med! Kanskje du til og med merker at personen prøver for hardt? Dette er nok kun fordi han/hun ønsker å vise seg fra sin beste side.

 

tall 9Små-erter

Du merker at personen "erter" deg på en morsom og tullete måte. Mange bruker dette som et sjekketriks og en metode å få oppmerksomhet på. Ved å erte deg litt får personen oppmerksomheten din uten å vise åpenlyst at han/hun er interessert. Kanskje personen kommer med kommentarer som handler om skolen eller fritidsinteresser? Personen kommenterer gjerne noe som han/hun får til, men som ikke du får til. Han/hun ønsker rett og slett å starte en diskusjon slik at dere får snakket sammen!

 

tall 10Tøffer seg

Man ønsker gjerne å imponere den man er forelsket i. Man vil vise hva man kan, hva man tør og hva man duger til. Derfor prøver mange å "tøffe seg" ovenfor den man er interessert i. Ofte betyr dette at man vil vise fram noe man er god i eller noe man klarer. Andre ganger gjør personen ting som viser fram spesielle eller imponerende evner. Eksempler på dette kan være å hoppe fra "ti-metern", løpe veldig fort, vinne i håndbak eller bade i kaldt vann.

© Frode Øverli. / Distr: Strandcomics.no

 

tall 11Blir klønete og nervøs

Mens noen blir tøffe og vil vise seg fram, blir andre litt klønete og nervøse. Disse får kanskje prestasjonsangst når det kommer til for eksempel sport og andre fritidsaktiviteter man vanligvis mestrer. I tillegg merker du på personen at han/hun er nervøs når han/hun skal snakke med deg. Noen ganger resulterer dette i stamming, rødming og svetting. Personen stokker kanskje til ordene og sier ting som han/hun vanligvis ikke ville sagt. Hvor nervøs man blir varierer selvfølgelig fra person til person.

 

tall 12Er hyggelig og snill

Personen er ofte snill og hyggelig mot deg og ønsker deg alt godt. Spør du han/hun om en tjeneste får du nok ja til svar! I tillegg kommer personen med komplimenter for at du skal føle deg vel, og sier hyggelige ting som du blir glad av å høre.

 

tall 13Fikser på antrekket

Personen sørger for at klærne sitter som de skal før og når dere snakker sammen, og når dere oppholder dere i nærheten av hverandre. Han/hun ønsker å se så fin ut som mulig ovenfor akkurat deg.

 

tall 14Tar seg i håret

Et vanlig tegn på forelskelse er at man ordner håret sitt når man snakker med den man liker. Gutter drar gjerne hånden gjennom håret, mens jenter "tukler" eller "leker" med håret sitt. Også dette gjør man for å prøve å se så pen og vakker ut som mulig.

 

tall 15Ønsker fysisk kontakt

Det er vanlig at en person om er interessert i deg ønsker fysisk kontakt. Personen holder kanskje rundt deg, stryker deg på kinnet, klapper deg på ryggen eller lignende. Det at man ønsker berøring med den man er forelsket i er et vanlig tegn på forelskelse.

 

tall 16Retter seg opp i ryggen

Personen retter seg opp i ryggen i stedet for å krumme den, ofte helt automatisk. Dette er fordi han/hun vil virke så attraktiv og innbydende som mulig. Dette er ofte et tegn på at man ønsker kontakt.

 

tall 17Blir sjalu

Personen blir gjerne sjalu når han/hun ser deg med andre av samme kjønn som han/hun selv er. Dette er fordi personen er redd for konkurranse og for at noen andre skal "stjele" deg fra han/henne. Dette resulterer i at personen prøver å "skjerme" deg fra andre. Personen holder da gjerne rundt deg for å vise at du reservert, i tillegg til å komme bort for å delta i samtaler hvor han/hun ser at du snakker, flørter eller tuller med en annen potensiell kjæreste.

 

tall 18Blir glad av å se deg

Personen blir glad av å se deg, og av å tilbringe tid med deg! Forelskelse innebærer jo at man er veldig glad i en person, og da vil det at han/hun får lov til å tilbringe tid med deg være en ting som gjør personen glad og fornøyd.

 

tall 19Sender koselige sms/meldinger på Facebook

Hvis han/hun sender deg meldinger med komplimenter, hjerter, mye smilefjes etc., kan det bety at vedkommende er interessert. Kanskje særlig hvis meldingen kun inneholder innehold som dette, ikke praktiske spørsmål om lekser eller når dere skulle møte på skolen i morgen. Mange synes det er lettere å skrive koselige komplimenter til en man liker, enn å si det ansikt til ansikt.

 

tall 20Spør om du har kjæreste

Hvis hun/han spør om du er sammen med noen, er det kanskje for å sjekke at du ikke allerede har kjæreste. Ofte betyr et sånt spørsmål at han/hun er interessert i deg. Er man forelsket, vil man jo finne ut av om den man liker har de samme følelsene tilbake, eller om han/hun egentlig liker en annen.

 

Husk uansett at alle oppfører seg forskjellig når de er forelsket. Kanskje du rett og slett bare må hoppe ut i det og se hvor det ender? Lykke til!

Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)
Jente13
0
17.02.2018 23:13:56
Hei, jeg liker en gutt i klassen (klassisk begynnelse) og er ganske pysete med å snakke med han men vi havner i samtaler sammen iblant. Har sett på 20 tegn på at han/hun liker deg og der fant jeg 5 tegn som minner meg om virkeligheten. Har sååååå lyst å si hva jeg føler men som jeg sa veldig pysete. Har han ikke på sosiale medier.
kissa 99
0
18.02.2018 00:04:27
snakk med han face2face begynn med å si hei etter vært så blir du bedre kjent med han som person og da kan du hinte at du liker han:) vis det viser seg da at han er med på hintingen:) og at dere har god kjemi osv så kan du etter vært si hva du føler:) legg han til på sosiale medier, vis du synes at det er litt skummelt å snakke med han face2face så kan du begynne å snakke med han på sosiale medier:) så klarer du snakke med han face2face lett med tiden:) ta 1 dag om gangen:) 1 skritt om gangen:) LYKKE TIL:)
Bjbbbh
0
17.02.2018 21:51:00
Ka ska vi gjør
Jente15
0
17.02.2018 17:18:43
Takk for hjelpen :)
kissa 99
0
17.02.2018 17:23:28
bare hyggelig:)
Jente15
0
16.02.2018 18:11:35
Hei jeg liker en gutt i klassen men vet ikke om han liker meg.
kissa 99
0
16.02.2018 23:53:02
vis han holder seg mye rundt deg eller vist han ser på deg:) og smiler til deg:) da liker han nok deg tilbake:) eller vist han flørter med deg:) gir deg komplimanger:) vis at du liker han:) blikkontakt:) smiling:) flørting:) komplimanger:) snakk med han på sosiale medier:) da finner du ut om han liker deg tilbake:) LYKKE TIL VIDERE MED KJÆRLIGHETEN:)
:)
0
12.02.2018 21:24:31
hei
(:
0
13.02.2018 09:59:39
hei, hvordan går det. Finne på noe i helgen?
A..
0
11.02.2018 00:12:23
Han liker meg, men jeg har kjæreste... uansett er hele greia mellom han som liker meg, og meg sykt klein
kissa 99
0
11.02.2018 12:47:00
vis du fortsatt vill være i det forholdet med kjæresten din så må du ikke flørte med han som liker deg det kommer til å skadde dit forholdt men vis du heler vil prøve deg på han som liker deg så kan du flørte med han, du bestemmer hva du vil
HJÆLP
0
10.02.2018 22:14:46
jeg trenger hjelp. Jeg er forelsket i en gutt som går i klassen min. Han startet på sommeren. Han skal flytte om noen måned. Hva skal jeg gjøre?
kissa 99
0
11.02.2018 12:42:04
opprett kontakt med han på skolen:)og sosiale medier:) se han inn i øynene:) og smil til han:) ta på han (kropskontakt) gi han fine koplimanger:)...ta kontakt bli bedre kjent med han:) da klarer du å holde kontakten med han når han flytter JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL:)
J13
0
11.02.2018 01:06:16
Samme situasjon mate!
J13
0
11.02.2018 01:07:16
PS:mate betyr kompis,og det er en karakter i en serie som heter Once Upon A Time på Netflix som sier det hele tiden
dj k
0
09.02.2018 10:53:41
jeg er forelsket men jeg vet ikke om hu er i meg
kissa 99
1
09.02.2018 17:26:34
vis hun ser mye på deg:) og smiler mye til deg:) da er hun intresert eller vis hun er mye i nærheten av deg:) eller vis hun tar på deg (kroppskontakt) snakker med deg osv...du kan vise hun at du er intresert ved å se, smile til henne, snakke med henne på sosiale medier:), flørte med hun, gi komplimanger, vær deg selv, LYKKE TIL VIDERE MED KJÆLIGHETEN:)
Vikky
1
05.02.2018 07:05:42
Tusen takk for hjelpen deres. Det samme følger jeg men vet ikke hva jeg skal gjøre?
kissa 99
0
05.02.2018 15:52:58
hva føler du? er du forelsket? har du kjærlighetssorg?
Jente 15
0
04.02.2018 23:43:39
Jeg har følelser for en gutt som er et år eldre en meg. Han vet det oh har vist det veldig lenge. Men det som er ploblemet er at før når jeg ikke hadde sakt det at jeg har følelser for han så var vi veldig gidd venner og prata med hverandre. Men nå snakker han ikke til meg en gang. Vi går på noe sånn klubb man kan møte folk og sånt hver fredag. Jeg angerer at jeg sa det men også syntes jeg det også var bra. Men nå snakker han nesten ikke til meg lenger. Og kår jeg skrev at jeg hadde følelser for han så skrev hn til bake at han ikke følte det samme og han ville ikke at det skulle bli noe klint mellom oss og at han vil at vi forsatt kan være hode venner. Men han må jo synes at det er kleint når han ikke snakker til meg? Og jeg spurte han også på meld om hvorfor han ikke snakker til meg da skrev han at han var litt skeptisk på om jeg ville det. Også spurte jeg om han syntes det er kleint om at jeg har følelser forndeg da skrev han nei. Men hvorfor er han ikek sånn han var før jeg sa det? Har tenkt å blokke eller fjerne han fra snap fordi han gjør meg bare lei meg når jeg for snap av han. Det var det tips fra en venninne jeg har fordi det gjorde ho og det funka. Men vil liksom ikke gjøre det egt da blir han sikkert mer fraværende enn det han der. Hvordan skal jeg komme over han og ja jeg har snakka med veninner og vi har vært på kino og sånnt men det hjelper ikke å glemme han. Når jeg ser også en forelska par får jeg en klump inne i meg og vil egt bare gråte. Plizz hjelp meg;(
kissa 99
0
05.02.2018 15:50:46
du kan snakke med han vis du vill vise at du er intresert i han:) du kan se han inn inn i øynene og smile:) eller snakke med han på sosiale medier eller gi han komplimanger...vis han ikke viser interese for deg så har han ikke følelser for deg men... vis du ikke vill ha kontakt med han så kan du slette han fra sosial medier og snakke med noen du stoler på det hjelper:) da for du snakket ut om hvordan du føler det:) hør på musikk:) gråt vis du føler for det gråting er bra for skjelen det er sunt for hjerte og kroppen... prøv å fokuser på andre ting eller andre gutter du ta tiden til nytte...du kan skrive en ny melding vis du føler for det GOD BEDRING:) LYKKE TIL VIDERE:)
Jente 15
0
06.02.2018 11:32:37
Han vet at jeg har følelser for han. Og jeg smiler til han og sånt men etter jeg sa det med at jeg har følelser for han har han bare blitt mer fraværende og snakker ikke til meg som han gjorde før. H proff gjør han ikke det? IG han har også sakt at han ikke synes det er noe kleint eller så. Jeg vet ikke hva der er
kissa 99
0
06.02.2018 22:22:08
kanskje han synes at det litt skummelt at en jente (du) har følelser for han det er kanskje litt uvant for han..spør han hvorfor han er fraværene og at han ikke snakker til deg som før spør han det kommer til å hjelpe deg:)
Jente 15
0
10.02.2018 14:40:07
Okey tusen takk
Lolli
0
04.02.2018 23:29:01
Har ekstrem kjærlighets sorg, jeg ble dompa på melding,gangske ufølsomt.
kissa 99
0
05.02.2018 22:26:18
hør på musikk, snakk med noen du stoler på det gjør det lettere å legge det bakk seg ta tiden som hjelp tiden leger alle sår, gråt vis du må det gråting det er bra for sjelden og det er bra for hjerte og kroppen vær med venner og familie hold deg opptatt og gjør de tingene som du liker du kommer til å bli forelsket igjen det lover jeg:) GOD BEDRING:)
Jente14
0
04.02.2018 16:47:21
Takk for hjelpen :)
kissa 99
0
04.02.2018 22:25:52
bare hyggelig:)
Jente14
0
03.02.2018 17:53:29
Hei, noen tips for å vise den man er forelsket i at man er forelsket?
kissa 99
0
04.02.2018 00:01:22
du kan se han inn i øynene og smile til han:) (blikkontakt) ta på han forsiktig eller komme borti han kroppskontakt:) gi han komplimanger:) sende han flørtete meldinger på sosiale medier eller:)
Jente
1
31.01.2018 17:25:40
Hei, i det siste har jeg vert syk og den enste jeg har chattet med har vert to gutter. Den ene r x’en min, men han r sammen med en annen nå. Men likevell har han sagt at han liker meg, kjæresten hans synes at d går fint. Samtidig har jeg en god venn av meg som r en gutt, han r veldig søt og snill og jeg har likt han leeeenge. Vi chatter ofte sammen, og når jeg var syk tekstet han meg mye. Vi pleier ofte og tulle med hverandre og konkurere ofte (på tull). Det var en dag når vi hadde snø dynkig og da gikk de to guttene bare på meg, de tok masse snø på meg så jeg ble helt gjennomvåt. Men til slutt når vi var ferdig spurte de meg om d gikk bra med meg og hjalp meg opp og børstet av snøen som var i hetta mi. Og i går fikk jeg vite at den andre gutten (ikke x’en min) likte meg fra 1-10 så svarte han 10. Så vi liker hverandre men han r jo sammen med noen fortsatt og hun har bursdag snart. Han har aagt at han liker meg bedre enn henne, hva burde han og jeg gjøre, Hjelp...håper på svar
kissa 99
1
31.01.2018 19:17:52
du må velg en av disse 2 guttene ta deg god tid til å velge lytt til hjerte:), og magen:) det kan være at du kanskje blir såret på nytt vis du går inn i en nytt forholdt med x en din men det er ikke sikkert at du blir såret.... du bestemmer...når du har bestemt deg så stå for det valget du har tatt:) du må velge en av dem det er ikke lett men du klarer å velge når du har lyttet på hjerte og magefølsen LYKKE TIL:)
Jente
0
02.02.2018 09:19:55
Ok, Takk for hjelpen
kissa 99
0
02.02.2018 16:31:34
bare hyggelig:)
Gutt1253
0
29.01.2018 09:24:26
hun liker meg
kissa 99
1
29.01.2018 15:49:29
det er bra:)
Jente
0
25.01.2018 17:58:56
Jeg har ikke sosiale medier :( Og hva skal jeg snakke med han om?
kissa 99
0
25.01.2018 18:12:23
du kan snakke med han om alt...for eksempel puberteten, skole, jenter, gutter, forelskelse, om fritiden, mat, klær, osv
Jente 14
0
25.01.2018 16:55:53
Det er vanskelig for meg å være sammen med noen, hvis gutter bare stirrer på meg hele tida, og jeg blir egentlig bare sliten av at gutter gjør det, håper noen andre jenter føler det samme som meg:) Også vil jeg være sammen med noen, men det er vanskelig å ta kontakt, for hvis det er sosiale medier så følger de ikke meg i det hele tatt eller så blokkerer de meg. Håper jeg ikke er den eneste når det gjelder å ta kontakt:)
Jente
0
24.01.2018 19:43:42
Hei. En gutt i klassen min har tullet litt med meg noen ganger. Han har syklet forbi meg og snudde seg og sa bø. Han kommenterte noe jeg gjorde i gymtimen. Han lo av noe jeg gjorde i dag. Og han har gjort flere rare ting. Hva er det han vil? Håper på svar :)
kissa 99
0
25.01.2018 15:22:14
det kan være at han er forelsket i deg:) snakk med han på skolen:) og på sosiale medier:) det kan være at han har gjort rare ting siden han liker deg:) det kan vær:) eller at han vill bli bedre kjent med deg som person:)
Takk
0
23.01.2018 08:56:47
Tusen takk kissa, jeg har greid og få meg kjæreste takket være deg
kissa 99
0
24.01.2018 15:26:59
bare hyggelig:) jeg gjør så godt som jeg kan:) gratulere med kjæreste:)
:(
0
21.01.2018 14:26:32
Jeg tør ikke skrive noe hjerter eller noe kan du si noen tips til meg som er litt forsiktig?
kissa 99
0
21.01.2018 15:54:15
for eksempel: sosiale medier/ face2face komplimanger (forsiktige komplimanger)... fin genser, kule hårfrisyre du har ....for eksempel: flørting: face2face...du kan for eksempel... ta på han lett på skulderen eller komme borti han forsiktig...sosiale medier: hei, hva gjør du på fritiden? + si hei til han på skolen eller sosiale medier:) da er du kjempe flink:) og veldig tøff/modig:) det er en veldig bra begynnelse:)...begynn samtalen med hei... siden da kan du styre samtalen og temaet:)...for eksempel: dere kan snakke om alt fra puperteten til skole fag osv... vis du er litt sjenert så kan du begynne å ta kontakt på sosiale medier:) så klarer du å snakke med han face2face litt senere:)...ta og en prat med mor og far:) si til dem at du er forelsket:) og at du trenger noen tips:) mor og far har selv vært forelsket:) de sitter igjen med mye erfaring som de kan dele med deg:) DETTE KLARER DU:) TA 1 DAG OM GANGEN:) JEG HAR TROEN PÅ DEG:) PUST MED MAGEN:) OG SLAPP GODT AV:) OG SI: DETTE KLARER JEG:) JEG FIKSER DETTE:) JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL VIDERE:)
:(
0
21.01.2018 17:25:23
Takk❤️
kissa 99
0
21.01.2018 22:19:40
bare hyggelig:)
:(
1
19.01.2018 09:22:22
Jeg er forelska i en gutt i klassen men jeg klarer ikke flørte fordi jeg er sp sjenert hva skal jeg gjøre?
kissa 99
0
19.01.2018 17:44:36
da kan du gjøre det på sosiale medier:) du kan for eksempel sende han hjerter:) eller sende han søte meldinger:) du kan og skrive " jeg liker deg hjerte osv eller " jeg synes at du er en kjempe snill gutt" hva synes du om meg" osv , gi han komplimagner etter vært så klarer du å flørte med han face2face:) LYKKE TIL:)
:(
0
19.01.2018 19:19:21
Takk du er sp flink kissa 99 tenk all jobben du gjør for alle oss son Jar problemer du er kjempe flink keg digger jobben du gjør!
kissa 99
0
19.01.2018 22:55:28
bare hyggelig:) tusen takk:) jeg setter stor pris på tilbake meldingen jeg får fra deg:) jeg synes at det er kjempe kjekt å hjelpe dere når det kommer til forelskelse/kjærlighet:) jeg gjør så godt som jeg kan:) men det viktigste er å hjelpe dere:)
16 going on 17
1
13.01.2018 17:33:39
Oppdaget nettopp de sykt mange skrivefeilene
16 going on 17
1
13.01.2018 17:32:08
Jeg er forelsket i en venn av meg. Jeg med han nesten hver dag og snakker med han på snap. Når vi er i lag samme med andre snakker han alltid og forteller vitser, men når det er bare meg og han som snakker sier han ikke så mye og han ser mest vekk eller ned i bakken. Jeg har lyst å so til han at jeg liker han men jeg vil ikke at det ødelegge for vennskapet vårt...
kissa 99
2
13.01.2018 21:23:26
det kan være at han ser i bakken og snur seg vekk det kan være at han er forelsket i deg:) eller sjenert... når han bare er med deg du kan begynne å si hei til han... når du er alene med han:) så blir nok litt letere for han etter vært å snakke med deg alene... vis du ser etter vært at han snakker mer og mer når han bare er med deg... og at han er seg selv... da kan du si til han at du liker han:) så kan det være at han liker deg tilbake:) (det håper jeg) du har gode muligheter til å bli sammen med han... siden du er venn med han:) jeg tror ikke at det kommer til å ødelegge venskapet deres
1
12.01.2018 18:21:40
Spørsmål
2
06.01.2018 21:22:03
Hei, jeg er 16 år gammel jente og var sammen med noen for 1 år siden. Det var herlige tider, og jeg var dødsforelsket i Chris!
Jente 11
2
06.01.2018 14:22:10
Jeg er forelska i en gutt på trinnet over meg men jeg tror han har kjæreste. Noen fortalte til meg at kjæresten var på en annen skole. Men det var for flere måneder siden. Tror du de er kjærester fortsatt eller skal jeg bare spørre ham? Og hvoran føles det hvis jeg Spør om å være kjærester og han svarer nei? Hvis han svarer nei, kan han plutselig begynne å like meg allikevel etter en stund eller er det bare over? Pliiis svar!
kissa 99
0
07.01.2018 00:35:35
vis du får et nei så kan du bli veldig lei deg, sint,du kan få kjærlighets sorg :( men det blir bedre med tiden alltid:) tiden leger alle sår:)...1. finn ut om han har kjæreste forsatt...vis han har kjæreste fortsatt så må du ikke vise at du liker han (ikke vond ment) men det kan ødelegge det forholdet som han alerede er i....2. vis han ikke har kjæreste så kan du bli bedre kjent med han:) 4. når du blir bedre kjent med han som person da er det lettere å finne ut om dere passer sammen:) og da er det lettere å få et ja:) 5. det kan være at han begynner å like deg etter at han har slått opp men det kan og være bare over det er forskjellig fra gutt til gutt 6. jeg skal gi deg noen tips til deg som du kan bruke vis du vill om han er ledig så kan snakke med han på sosiale medier:) gi han finne komplimanger:) ta på han (kroppskontakt) da viser du at du tydelig liker han se han inn i øynene:) og smil til han:) se om du får blikkkontakt tilbake:) gå rett i ryggen og brystene frem:) da har du en bra holdning:) gjør noe med han på fritiden:) JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL:)
G14
0
05.01.2018 20:49:58
Jeg er forelsket i ei skikkelig smart, intelligent og pen jente i klassen. Hun har bra humor og er dritt snill, jeg har lyst til å bli bedre kjent med henne... men hvordan? Vil ikke at det blir alt for kleint
kissa 99
1
07.01.2018 00:15:57
du kan bli bedre kjent med henne på skolen:) du kan begynne å si hei til henne:) og bli bedre kjent med henne på sosiale medier:) LYKKE TIL:)
Jente 6. klasse
0
02.01.2018 16:34:55
Hei:) jeg er dødsforelska i en gutt i syvendeklasse men det virker ikke som om han vet at jeg fins engang. Jeg har sagt hei til ham en gang men han svarte ikke så hyggelig. Når jeg skal til å latesnuble foran ham slik at han spør om det går bra så får jeg det ikke til jeg bare stivner liksom! Og jeg skal til å si at han har fint hår men ordene kommer ikke ut. Hva skal jeg gjøre for at han skal legge merke til meg og at vi skal bli kjærester?
kissa 99
1
02.01.2018 22:48:39
brukk tid på å bli kjent med han:) da er det lettere å finne ut om dere passer sammen:) ta 1 dag om gangen:) du kan snakke med han på sosiale medier:) så kan du bli litt bedre kjent med han der vis han svarer på sosiale medier så vil han ha kontankt med deg:) da er det lettere å få kontakt med han på skolen:) du kan og se han inn i øynene og smille til han:) se om du får blikkontakt med han itilleg så kan du ta på han (kroppkontakt) da viser du tydelig at du liker han og da forstår han at du er intresert i han du kan og gi han fine komplimanger:) begynn å snakk med han på sosiale medier det er en veldig bra begynelse:) LYKKE TIL VIDERE:)
Jente 12
0
02.01.2018 01:06:19
Jeg liker en gutt i klassen min og jeg tror han liker meg også. Men jeg er redd for at jeg innbiller meg dette og han egentlig ikke smiler til meg :( Jeg er liiiiivredd for å snakke med han, og vi har ikke engang samme interesser! Jeg eier en hest med mamma og jeg er alene fra jeg kommer hjem til kl 18.00 (foreldre jobber sent) så jeg har ansvaret for hesten våres:) Da en gang inviterte jeg han til gården våres og lurte på om han ville ri Jamaica (hesten). Vi hadde det gøy og det endte fint. Han dro kl 1700. Så jeg vet at det er kjedeligt å lese om gården og det, og jeg skal komme til poenget. Han smiler til meg, han ler med meg og han sier visse ting som jeg tolker som flørting. Spørsmålet er..... hva er det neste steget?
kissa 99
1
02.01.2018 23:04:27
jeg synes at det var spennede/gøy å lese om gården din og hesten din:) hester er fine dyr:)...det er ikke så farlig å ikke ha så mange felles intereser det er like viktig at man har god kjemi sammen det er like viktig som å ha felles intereser... vis han flørter med deg så kan du flørte med han tilbake:) snakk med han på sosiale medier:) så klarer du å snakke med han face2face etter vært...begynn med å si hei på sosial medier siden da kan du styre samtalen og temaet:) det neste steget må bli : flørting:) JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL VIDERE:)
Jente12
0
17.02.2018 23:05:36
Takk :)
Jente
2
23.12.2017 19:15:58
Hei jeg hvil spøre noen. Hvis du er ferelsket i en person og den personen liker ikke deg og vare ganag når du er nærmere med den personen så later den som om den ser ikke deg hva skule du har gjort gi opp
kissa 99
1
25.12.2017 18:29:47
da må du legge denne personen bakk deg og så gå videre
kissa 99
0
25.12.2017 18:17:55
da må du legge den per
Gutt
1
21.12.2017 19:02:06
Hei kissa du har hjulpet meg før jeg er gutten som var litt irriterende mot den jeg likte. Men samme det. Jeg har lyst på kjæreste men jeg er ikke så populær i klassen og vi har mange gutter og få jenter men selvom jeg er den sterkeste i klassen min så føler jeg meg svak. Jeg trenger hjelp til og bli litt kulere for jeg er ikke det og jeg syns at jeg burde prøve og bli litt mere kul. Men (im a savage and a bad boy) jeg kan fort bryte regler på skolen med vilje og klatre opp på taket og litt son men jeg er forsatt en god gutt (sier ivertefall lærene) men det jeg liker er jeg er ganske populær blant lærene for jeg er godt likt av de fleste lærere;)
kissa 99
1
21.12.2017 22:54:13
det er ikke viktig om man er sterkest eller kulest det som er viktig det er at du er snill, høflig viser respekt osv jenter liker ikke gutter som tøffer seg for mye og som kan starte en sloskamp da snur jentene ryggen og går sin vei da tenker de " han/de er så utrolig barnslige" men så lenge du oppfører deg eksemplarisk og at du er deg selv så kommer du til å bli sammen med en snille, søte, vakker. hyggelig jente:) som liker deg for den du er som person:) og motsatt:) jeg skal gi deg et nøkkelord " voksent" oppfør deg "voksent" så har du veldig gode muligheter til å bli å sammen med en jente:) LYKKE TIL VIDERE:)
Usikker
1
20.12.2017 19:09:32
Jenta jeg liker ble nylig dompa. Jeg snakker en del med hun. Jeg er 02 hun er 04. Slik som i dag så skulle jeg være med 8klasse( jeg går i 10kl) i valgfag. Hu var der og jeg spurte om hun ville være med på sena og sette opp noe. Hun ble med og var glad og så spurte hun om hun kunne låne min tlf. Jeg sa jo ja. Jeg får hun til å le og vi snakker mye når vi er alene. Hun skal også kanskje bytte skole siden hu vil ikke være i samme bygning som eksen hennes. Men jeg da kommer jeg til å bli lei meg. Hvordan kan jeg få tankene hennes på annet og hvordan skal jeg få hun til å ikke bytte skole

Vet jeg skriver rart. Trenger hjelp. (Red: skriv til oss på ung.no/oss så vil en fagperson svare deg på spørsmålet ditt. Hilsen ung.no).
kissa 99
0
20.12.2017 21:24:04
vis hun bytter skole så kan du fortsatt holde kontakten med henne på sosiale medier og face2face(fritiden) du kan si til henne at du har lyst å hjelpe henne angående sorgen vis hun trenger støtte og trøst osv men det bestemmer hun da er du til hjelp i tilfelle du kan si til henne at det kommer til å bli bedre med tiden tiden leger alle sår si til hun at alt kommer til å bli bedre så lenge hun holder seg litt på avstandt fra han og så når hun ikke har kjærlghetssorg lenger så kommer hun til å ha det bra igjen:) du kan si til henne at hun kan snakke med foreldrene og vennene sine og helsesøster angående dette her det hjelper å snakke med noen om det det gjør det lettere da for man gode tips og det er mye bedre å fortelle det en å holde det inn i seg hun må ta tiden til hjelp det kommer til å hjelpe henne til 7og sist:) jeg håper at dette her er til hjelp
Idk
0
19.12.2017 17:42:03
Gutten jeg liker baksnakker om meg til vennene sine.. Det er ubehagelig for jeg ser gliset til hans guttene... Hvordan slutte å like noen?? Tror jeg vil gi slipp på han... (Red: skriv til oss på ung.no/oss så vil en fagperson svare deg på spørsmålet ditt. Hilsen ung.no).
kissa 99
0
19.12.2017 18:21:08
ikke snakk med han face2face eller på sosiale medier...viss han snakker til deg så ikke svar han eller fortell han at du ikke er intresert i å snakke med han eller ha kontakt med han når han bakk snakker deg...dere jenter er like mye vært som oss gutter og vi kan ikke gjøre/fortelle hva vi vill til dere jenter dere er nydelige fantastiske:) lett heller etter andre gutter som behandler deg med respekt:) du kommer til å bli sammen med en gutt en vakker dag en gutt som respekterer deg og som ikke bakksnakker deg osv LYKKE TIL VIDERE:)
Idk
0
19.12.2017 20:03:26
Okei, takk Kissa
kissa 99
0
19.12.2017 20:19:50
bare hyggelig:)
Jeg er ikke sikker
0
18.12.2017 18:39:13
Burde jeg spørre henne om og bli sammen for jeg har hørt at det er bedre og få et nei en aldri få vite det
:D
0
19.12.2017 17:38:59
Det er bedre å håpe ut i det og spørre henne (: Hvem vet kanskje liker hun deg. Grip sjansen ♡
kissa 99
0
18.12.2017 18:51:03
det er sant at vist man aldrig spør så for man aldrig vite så spør henne:) JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL:)
?
0
15.12.2017 23:43:40
Hvordan ta det første steget uten at det blir kleint
kissa 99
0
15.12.2017 23:49:05
ved å si hei enten på sosiale medier eller face2face det er alltid lurt å starte med hei siden da kan du styre samtalen og temaet
Til kissa 99
0
15.12.2017 23:42:31
Du er flink og alt sånt men hvor gammel er du?
kissa 99
0
15.12.2017 23:51:28
tusen takk det setter jeg stor pris på å få høre fra deg:) jeg er 18 år
Gutt
0
15.12.2017 23:25:19
Jeg er forelsket i en jente i klassen og jeg kan hvere litt iriterende noen ganger mot henne for jeg blir så flau når hun er i nærheten og hun er veldig søt og sånt og hun vet at jeg er forelsket i henne men jeg tror hun begynner tro at jeg er en liten idiot men jeg er ikke så flink på og flørte og Hun er den søteste og den kuleste jenta i verden og jeg vil bli sammen med henne men hun ble litt sur på meg at jeg hadde skrevet en del til henne på sosiale medier så det vil jeg ikke gjøre igjen og jeg er redd for at hun kommer til og hate meg. (Red: skriv til oss på ung.no/oss så vil en fagperson svare deg på spørsmålet ditt. Hilsen ung.no).
kissa 99
1
15.12.2017 23:45:43
du er ikke en idiot jeg var heller ikke flink til å flørte... når jeg var yngre... man blir bedre på å flørte når man får mer erfaring og etter vært:) jeg skal gi deg noen flørte tips:) se henne inn i øynene og smil til hun det kalles for blikkontakt ta på henne (kroppskontakt) gi henne og finne komplimanger:) jenter elsker å få komplimanger:) prøv å skriv litt mindre til henne da blir det ikke så mye mass (ikke vondt ment av meg) snakk med henne litt på sosial medier av og til eller litt vær dag så blir det bedre:) LYKKE TIL:)
Kult
0
15.12.2017 22:01:35
Men det som er, er at hun flørter med veldig mange hva betyr det?
kissa 99
0
15.12.2017 23:32:00
det kan være at hun er forelsket i mangen samtidig, men vær deg selv så kan det være at hun slutter å flørte med dem andre, prøv deg frem ta 1 dag om gangen:)
Kult
0
15.12.2017 19:15:18
Hei! Jeg spurte en jente om hun ville bli sammen med meg for tre uker siden men jeg har ikke fått noe svar. Hva betyr det?
kissa 99
0
15.12.2017 21:04:57
hun tenker nok fortsatt på om hun vill bli sammen med deg du kan spørre henne hva hun har bestemt seg for
Gutt13:(
0
14.12.2017 00:47:20
Hei! I helga når jeg var på overnatting oss søskenbarnet mitt møtte jeg en jente som jeg har sett før men vi har bare sagt hei og gått videre.... Men når jeg møtte henne var det som om jeg så mitt livs kjærlighet, vi snakket litt sammen og vare helt ut av det blå slo hun meg i skulderen min men sånn ikke vondt ment så begynte hul og le etterpå.. flørtet hun? Har hatt en rar følelse siden jeg møtte henne og jeg har nesten bare tenkt på henne.. er så forelsket som jeg aldri har vært før! Hva kan jeg gjøre for og få henne til å vite at jeg elsker henne? Og at vi burde bli bedre kjent?.....
kissa 99
1
15.12.2017 15:52:11
det kan være at hun flørtet med deg:) du kan legge henne til på sosiale medier:) så kan dere bli bedre kjent:) så etter vært så kan du være med henne på fritiden:) og gjøre kjekke ting sammen med henne:) det er en bra måte å bli bedre kjent med den man liker er å starte en samtale på sosiale medier:) eller face2face:) når du blir bedre kjent med henne så når du treffer henne face2face:) så kan du vise at du liker henne med å se henne inn i øynene og smile til hun:) da forstår hun at du er intresert i henne:) etter vært så finner du fort ut om hun liker deg tilbake vis hun for følelser for deg da elsker hun deg og:) (det håper jeg) JEG ØNSKER DEG LYKKE TIL VIDERE:)
Til kissa99
0
10.12.2017 12:51:39
Du er best og hjelper alle takk!! Du er best
kissa 99
0
10.12.2017 13:32:42
nå ble jeg glad:) nå fikk jeg en gode følelse i kroppen min:) bare hyggelig:) jeg gjør så godt som jeg kan:)
Gutten13
0
10.12.2017 09:31:35
Venninna til den jeg er forelsket i spørte meg om hvem jeg er forelsket i. Betyr det at hun har litt følelser for meg for jeg har litt følelser for henne
kissa 99
0
10.12.2017 14:57:08
då må velge en av jentene velg hun som du matcher beste:) ta deg god tid:) LYKKE TIL:)
Gutt:(
0
09.12.2017 23:57:51
Og hun vet også at jeg liker henne
Gutt:(
0
09.12.2017 23:56:44
Jeg er forelsket i en jente og vi er venner og jeg er sammen med henne og venninnene hennes noen ganger i friminuttene men jeg liker henne men jeg har hørt at mange syns jeg er en gjøk og en raring, så hva må jeg gjøre jeg er redd for og skuffe henne og redd for og spørre henne for jeg har hørt hva folk har kalt meg
kissa 99
0
10.12.2017 00:05:31
ikke hør på hva folk sier til deg de er missunelige på deg siden de ikke er forelska vær deg selv:) du har gode muligheter til å bli sammen med henne siden du er venn med henne:) du kan enten spørre henne på sosiale medier eller face2face face2face er en mer personlig måtte siden da kan du se hvordan hun reagerer JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL VIDERE:)
Gutt:(
0
10.12.2017 01:12:01
Men er det bra og hvere den sterkeste i klassen på skolen
Gutt:(
0
10.12.2017 00:34:41
Men når burde jeg gjøre
Gutt:(
0
10.12.2017 00:34:03
Det er fristene og ta det til ferien for ja da er det jo ferie og en stund til vi ser verandre
Gutt:(
1
10.12.2017 00:32:37
Men jeg kan prøve på sosiale medier igjen og denne ganger sletter jeg ikke meldingene
Gutt:(
0
10.12.2017 00:31:46
Takk men har prøvd på sosiale medier og jeg sletta meldingene for var redd for uventet svar og jeg er ikke pyse men tørr ikke Face2face
Desperat jente
1
09.12.2017 16:40:30
Hei det er en gutt jeg er forelsket i ,men noen ganger er han sammen med meg og andre ganger later han som om jeg ikke er der. Hva må jeg gjøre?
kissa 99
0
09.12.2017 22:34:00
prøv å flørt med han:) da forstår han at du er intresert:) ta på han (kroppskontakt) se han inn i øynene og smil til han:) se om du får blikkontakt med han:) du kan og sende han litt flørtete meldinger på sosiale medier:) vis du har lyst til det LYKKE TIL VIDERE:)
Kissa 99
0
09.12.2017 21:53:35
Hei! Det du kan gjøre er å prøve å få mer oppmerksomhet av han. Det kan du ved å ta initiativ i samtalene, stille spørsmål, finne felles intresse dere har og virke engasjert (: Lykke til
Jente14
0
04.12.2017 23:03:52
Liker en gutt som er ett år yngre enn meg. Han vet ikke hvem jeg er. Vi han snakket litt sammen på sosiale medier. Han er veldig populær. Jeg er redd for å skuffe han hvis han finner ut hvem jeg er og hvordan jeg ser ut. Hvordan får han til å like meg uten å være desperat? Hjelp meg!!!
Den gode gutten
0
09.12.2017 23:52:15
Bare go for IT Girl du må bare gå og snakke med han og gjøre det enkelt bli kjent med han og spør han
kissa 99
0
05.12.2017 15:20:01
det viktigste er hvordan personligheten din er:) kroppen og fjeset ditt er perfekt:) vær dag:) alltid:) det er det indre som er viktigst:) vis du er deg selv så kan du få han til å like deg:) vis du går på samme skole som han eller vis du er med han på fritiden så kan du vise at du er intresert i han:) du kan se han inn i øynene og smile til han:) se om du får blikk konkakt med han gi han fine komplimanger:) ta på han (kroppskontakt) det er veldig bra at du snakker med han på sosiale medier det er en bra begynelse ta deg godt tid til å bli kjent med han:) 1dag om gangen:) dette klarer du:) jeg har troen på deg:) LYKKE TIL:)
Til Kissa 99
0
15.12.2017 21:12:21
det er det dummeste jeg har hørt, d funker aldri å være seg selv, og du er ikke perfekt. du må bare godta at du kanskje er litt stygg og at mange kanskje ikke liker personeligheten din, men d kan jo godt henne at han synes noe annet
Raring
1
15.12.2017 23:41:31
HVIS DU IKKE ER DEG SELV ER DET BARE OG GLEMME DEN GUTTEN JEG ER GUTT SELV OG JEG VET AT GUTTER HATER JENTER SOM IKKE ER SEG SELV
Gutt 15
1
01.12.2017 20:35:57
Jeg er forelsket i jente på skolen. Vi snakker mye med hverandre på sosiale medier og hun sender meg mye hjerter. Hun har også spørt meg hvem jeg liker. Er sette tegn på at hun liker meg og.
kissa 99
2
01.12.2017 22:15:48
ja det er et tegn på at hun liker deg:) du kan og se henne inn i øynene og smile til henne:) og gi henne fine komplimanger:) det er veldig bra at du snakker med henne:)
Gutt 15
2
01.12.2017 22:59:45
Tusen takk for svaret kissa 99
kissa 99
1
01.12.2017 23:41:28
bare hyggelig:)
Til deg, kissa 99♡
1
30.11.2017 23:12:16
Hei, kissa 99 (: Jeg ville bare takke deg for det du gjør for oss, det er utrolig snilt av deg å hjelpe andre med dine tips! Dem er virkelig motiverende og hjelper mye, asså jeg hadde ikke vært engasjert å svare alle som har kjærlighetspeoblemer- og synes det er fint at du gidder å gjøre det. Så tusen, tusen takk :) Btw, du virker hyggelig og snill♡♡♡♡♡
kissa 99
1
01.12.2017 18:43:30
Bare hyggelig:)...nå ble jeg glad:) det du sier om meg det varmer hjertet mitt:) jeg setter stor pris på å få høre de fine komplimangene fra deg:) tusen takk:) jeg synes at det er kjempe kjekt å hjelpe dere når det kommer til Forelskelse/Kjærlighet jeg prøver å hjelpe dere så godt som jeg kan:) det viktigste for meg er å hjelpe dere:) så godt som jeg kan:) jeg sier det igjen tusen takk for de fine komplimangene/ordene:)
03
0
30.11.2017 19:39:43
Jeg mistet mitt livs største sjanse idag ):
kissa 99
1
30.11.2017 22:03:24
opp med hodet:) du kommer til å klare det neste gang:) du har hele livet på deg:) ta 1 dag om gangen:)
Hjelp
0
29.11.2017 10:21:51
Det er en jente i klassen jeg er forelska i og jeg skulle spørre henne om vi kunne bli KJ men vennen min spurte rett før. Og venninne til hun jeg er forelska sier at jeg er en pyse fordi jeg ikke spurte men vennen min gjorde det og nå har hun jeg er forelska i vært stille på sosiale medier og sånt men jeg vil snakke med henne hva skal jeg gjøre
kissa 99
0
29.11.2017 15:07:05
du er ikke en pyse/ feig det er ikke galt å få noen til å spørre for seg om å bli sammen med den man liker du er ikke pyse/ feig så ikke tenk på det du kan spørre en venn du skjenner om han/hun vet hva som er grunnen til at hun har vært så stille på sosiale medier den siste tiden eller så kan du spørre henne selv, du kan snakke med henne på sosiale medier eller face2face kanskje grunnen til at hun ikke har vært så aktiv på sosiale medier er kanskje siden hun tenker på om hun vil bli sammen med deg eller ikke (jeg håper hun blir sammen med deg) du kan også spør foreldrene dine om de har noen gode tips til deg det har de nok helt sikkert:) LYKKE TIL VIDERE:)

Spørsmål og svar

Hvordan kan man få seg kjæreste?
Hei! Mitt råd til deg er at du hele tiden prøver å være deg selv, vær hyggelig, gi komplimenter (ærlige) og være egasjert og vis henne interes...
Hvordan starte en samtale med han? Og hvordan vet jeg om han liker meg?
Hei Jeg legger ved en artikkel som handler om hvordan man vet om en person liker deg eller ikke, den heter "20 tegn på at han/hun liker deg".Hvis be...
Hva betyr slangordet "CARE"?
Hei Betydningen av ordet kan nok variere, men det jeg vet at det betyr er at man er "likegyldig". Det vil si at man ikke bryr seg så fælt eller kan...
Jeg har veldig lyst på en pulevenn.
Hei Takk for at du skriver til oss. Jeg forstår at tanken på sex er veldig spennende og at en "pulevenn" virker som et godt et alternativ ettersom...
Hvordan kan man gå frem for å få seg kjæreste? Er av den sjenerte typen.
Hei For å få seg kjæreste må man finne en man virkelig liker og passer sammen med, og får å finne denne personen må man være utadvendt og sos...
Hvordan skal jeg holde samtalen med han gående?
Hei Så hyggelig at du har møtt en du liker og at dere har fått så god kontakt. Det virker jo absolutt som han liker å snakke med deg, men jeg sk...
Jeg vil bli sammen med en jente, hva skal jeg gjøre?
Hei, Siden du foretrekker punkter skal du få svar punktvis: 1. Dersom hun ofte er i nærheten av deg, smiler mye til deg, snakke mye med deg kan de...
Hvordan vet jeg om jenta er interessert?
Hei Det er fint å høre at du har lyst å be henne ut- jenter liker gutter som tar initiativ! Dersom hun får følelsen av at du holder på med noen...
 Hvordan bli enda bedre kjent med han? Hva skal vi snakke om?
Hei Les artikkelen under kalt "20 tegn på at han/hun liker deg" for tips til hvordan du kan se om denne gutten liker deg eller ikke. Når det gjelde...
Forelsket i en gutt men vet ikke om han liker meg.
Hei Det er alltid vanskelig å være forelsket i noen når man ikke vet hva den andre tenker. Det virker jo som om dere har hatt en del kontakt, og d...
Hvordan kan jeg spørre en jente ut uten at det blir kleint? 
Hei, og takk for spørsmål! Det er et kjent problem for mange; hvordan man kan spørre noen ut uten at det blir kleint. For deg tror jeg ikke det bi...
Hvordan kan jeg vite helt sikkert at en gutt liker meg?
Hei Takk for spørsmål. 1. Folk oppfører seg ofte forskjellig når de liker eller er forelsket i en person, så det er vanskelig å si sikkert om ...
Hvordan skal jeg gå fra å få en gutt interessert? 
Hei, og takk for spørsmål! Det er mange måter å gå fram for å få en gutt interressert, og det er ikke nødvendig å snakke om sex av den grunn...
Pupillene hennes blir større når hun ser på meg. Hva betyr dette?
Hei Så hyggelig at du har så god kjemi med hun du liker! Hvis pupillene hennes utvider seg når hun ser på deg, kan dette være et tegn på at hun...
Har dere noen tips til hvordan flørte/sjekke opp jenter?
Hei!   Vedlagt finner du artikkelen "ung.nos flørteskole" der det står en del om flørting og sjekking. Jeg legger også ved noen andre artikler ...
Jeg liker en jente. Hva skal jeg gjøre for å få svar på om hun liker meg? 
Hei Så fint at du har funnet en jente du liker!. Den sikreste måten å finne ut om hun liker deg også er jo å spørre, men jeg skjønner at du ik...
Liker en gutt, men er redd for at han er "fuckboy".
Hei Takk for at du skriver til oss. Det kan være litt usikkert å vite helt hvordan noen er før man blir godt kjent. Du sier at denne gutten har ry...
Jeg går i 8., og er forelsket i en i 10. Hva skal jeg gjøre?
Hei! Takk for at du skriver til oss i Ung. Forelskelse kan være temmelig komplisert. Til tider kan faktisk være like komplisert som det kan være ...
Hvordan få kontakt med gutten jeg liker?
Hei, Takk for spørsmål og beklager seint svar.Så hyggelig at du har funnet en gutt du liker! :) For å gjøre det litt mindre skummelt å ta kont...
Hva er forskjellen på å være betatt og forelsket? Det å være forelsket i å være forelsket. 
Hei Du beskriver at du blir glad og det kiler i magen når du tenker på en kjekk gutt fra en film, og du lurer på om du er forelsket eller betatt av...
Se alle