Hopp til hovedinnholdet

Kun åpent for krisespørsmål i sommer

Gul blomst i sjøkanten (foto: ung.no/Endre Hesthagen)
STENGT: Vanlig spørretjeneste på ung.no er stengt i sommer, men er det krise skal vi likevel hjelpe deg.

Fra onsdag 26. juni og fram til mandag 12. august vil vi kun besvare krisespørsmål her på ung.no. Både Alarmtelefonen og Kors på halsen holder åpne tjenester i hele sommer.

Offentlig og kvalitetssikret
Gul blomst i sjøkanten (foto: ung.no/Endre Hesthagen)
STENGT: Vanlig spørretjeneste på ung.no er stengt i sommer, men er det krise skal vi likevel hjelpe deg.

Normal spørretjeneste åpner igjen 12. august

Vi stenger i sommer fordi mange av svarerne våre har ferie. Men fra mandag 12. august kan du igjen sende inn spørsmål som vanlig til ung.no.

Hva er krisespørsmål?

Et lite superteam med psykolog og helsesykepleiere vil likevel sørge for å ta vare på de som opplever en krise og trenger hjelp fort. Eksempler på krisespørsmål kan være alvorlig psykisk helse, trusler, vold, overgrep o.l. Det er viktig at du som opplever dette skal få hjelp, selv om det er sommer.

 

Åpne tjenester

Husk også at det finnes mange gode hjelpetjenester som er åpne i sommer, så ikke nøl med å ta kontakt dersom du trenger noen å prate med. Vi har samlet en oversikt over gode hjelpetjenester som kan hjelpe deg.

Husk også at Alarmtelefonen for barn og unge er 116 111 og Røde Kors' hjelpetjeneste Kors på halsen begge holder åpnet i sommer.

Tidligere spørsmål på ung.no

Sjekk også tidligere besvarte spørsmål her på ung.no. Blant 300.000 spørsmål er det stor sjanse for at noen allerede har lurt på det samme som deg.

God sommer!

Skrevet av:
Redaksjonen, ung.no
Sist oppdatert:
21.06.2019
Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?

Spørsmål og svar

Hvem skal få svar i sommer?
Hei Om det er slik at du strever med mat og går ned i vekt, er det bekymringsfullt og viktig å få hjelp. Da trenger du støtte og jeg anbefaler de...