Hopp til hovedinnholdet

Er forelsket i en gutt, og når han er full virker det som han liker meg tilbake, men det er annerledes når han er edru.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg har ett utrolig stort dilemma så jeg begynner å bli små rar opp i hodet siden det surrer i hodet mitt hverdag. Men nå har det seg sånn, at jeg har blitt forelsket i en gutt, men når han er brisen,full det innen for det der så kysser vi, og kliner vi.. hele tiden, og når han er full/brisen så er det bare meg han vil hooke med hvis jeg er med på en fest, og hvergang vi drar fra hverandre når vi skal hjem fra festen så kysser han meg.. men når vi kommer til da han er edru så er han pus av og til men mest overlegen, men da han er full og brisen så pleier han å fortelle ting som irrterer han til meg, og at han bare kom på festen siden jeg var der. poenget er hva skilles det, skulle tro vi var sammen da vi begge er på fest sammen... men seriøst hjelp meg. er det følelser her i bildet?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg forstår at dette er forvirrende og slitsomt for deg.

Utifra det du skriver så virker det som om denne gutten liker deg. Samtidig er det veldig vanskelig å vite om noen mener det de sier når de har drukket alkohol. Likevel tenker jeg at det ligger sannhet i det han sier, nettopp fordi du forteller at dette skjer på hver fest. Jeg tenker at denne gutten kanskje syntes det er litt vanskelig å forholde seg til dette når han er edru. Kanskje er han flau over det han har sagt fordi han ikke vet hva du føler tilbake? Det kan føre til at han syntes det er ubehagelig å vise de samme følelsene når han er edru, fordi han ikke vet om de er gjensidige eller ikke.

Kanskje du kan prøve å ta en prat med han en dag hvor ingen av dere har drukket og fortelle han hva du føler? Kanskje en slik samtale gjør at han føler seg litt tryggere på at du også er interessert? Det er alltid bedre å få snakket sammen når ingen er påvirket av alkohol, fordi alkoholen gjør det vanskelig å vite om noen snakker sant eller ikke.

Jeg håper dette var til hjelp, og ønsker deg lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Virkning av alkohol i kroppen

Drikker øl

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Alkohol
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om alkohol