Hopp til hovedinnholdet

Koffer blir æ så sint å agresiv når æ drikk sprit?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Koffer blir æ så sint å agresiv når æ drikk sprit??

Besvart 13.08.2018 16:33
 

Svar
Hei

Det er en god del mennesker som opplever at de blir sinte når promillen blir høy, noe som kan være ubehagelig for både den som drikker og omgivelsene. Hvorfor du blir sint av høy promille, er ikke lett å gi et godt svar på. Kanskje handler det om at alkoholen i seg selv gjør deg aggressiv, eller kanskje handler det om at alkoholen gir friere spillerom til aggressive tendenser som allerede ligger i deg. 

Det kanskje viktigste her, er trolig at du får høy promille av brennevin.  Dersom du drikker øl eller cider i stedet for brennevin, vil du trolig ikke bli så aggressiv.

Hilsen RUStelefonen 915 08588
www.rustelefonen.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fakta om alkohol

Skåling på fest (colourbox.com)

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er og hvordan den fremstilles, hvordan den påvirker kroppen og hva promille er.

Les mer

Virkning av alkohol i kroppen

Drikker øl

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

Les mer

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Full jente (colourbox.com)

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Alkohol
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om alkohol