Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lyst til å jobbe som modell, men også lærer. Viss jeg ender på valget å bli modell, og kanskje stiller opp i undertøy og lite klær, kan jeg da etterpå bli lærer? Kan eks modeller få jobb søm lærer eller blir de da sett på som dårlige forbilder

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har lyst til å jobbe som modell, men også lærer. Viss jeg ender på valget å bli modell, og kanskje stiller opp i undertøy og lite klær, kan jeg da etterpå bli lærer? Kan eks modeller få jobb søm lærer eller blir de da sett på som dårlige forbilder ?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente!

Så fint at du skriver til ung.no om dette! Å bli modell er mange unge jenters drøm og det er nok  en morsom jobb, men også utfordrende. Og jeg synes det er veldig fint t du tenker over hvordan det kan bli å bli tilsatt som lærer om du har vært undertøysmodell. Dette er det nok ikke ett svar på. Det kommer nok helt an på de som skal ansette deg og hvilket syn de har på det å være lettkledd modell. Noen vil nok ikke like det, mens andre vil kunne synes det er flott og at det viser at du kan komme dit du vil, bare du vil det nok.

Jeg synes du også skal drøfte dette med foreldrene dine og høre deres tanker.

Jeg legger ved en artikkel du kan ha nytte av å lese!

Lykke til!

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Arbeid / jobb
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om arbeid / jobb