Hopp til hovedinnholdet

Store problemer med mor å far! jeg klarer så vidt å fullføre skole

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Heisann! Jeg har utrolig store problemer med mor å far! jeg klarer så vidt å fullføre skolegangen, på grunn av di tapper meg for energi! å jeg orker ikke mer! så lurte jeg på om barneværne eller noe kunne hjelpet meg, med hva jeg skal gjøre!!!! for jeg er dritt lei av foreldrene mine!!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det høres ut som du har det ugreit, og trist at du får det så vanskelig med skolegangen din på grunn av foreldrene dine.  Nå vet jo ikke jeg hva dette skyldes, men jeg tenker det er viktig at du får snakket med en voksen du har tillit til om problemene dine.  Kanskje du har en lærer du kan snakke med?  Mange skoler har også egne sosiallærere.  Da vil de kunne gi deg råd om hva du skal gjøre, kanskje også hjelpe deg med å kontakte barneverntjenesten.  Men du kan også kontakte barneverntjenesten på hjemstedet ditt selv.  Og når barnevernet blir kjent med situasjonen din, kan de sette inn nødvendig hjelp og forhåpentligvis gjøre at du får det bedre. 

 

Du kan også ringe alarmtelefonen tlf: 1161111, de vil kunne gi deg hjelp og gode råd.

 

 Håper du snart får det bedre!

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Sinna gutt (colourbox.com)

Kan du sove over hos kjæresten? Hvor lenge kan du være oppe? Her finner du spørsmål og svar på vanlige konflikter du kan møte på når du bor hjemme.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flytte hjemmefra
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flytte hjemmefra