Hopp til hovedinnholdet

En gutt jeg liker sender meg magebilder osv. Hva skal jeg svare?

Jente 14 år
 

Spørsmål

hei, jeg liker en gutt som går i klassen min. verken jeg eller han er veldig sjenerte, men nå har han begynt å sende meg magebilder osv.. og jeg aner ikke hva jeg skal svare/skrive tilbake? :O han sender ikke noe sånt til andre, i følge alle i klassen osv.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Dersom du liker han, men synes det er ubehagelig at han sender slike bilder kan du si nettop dette til han. Si at du synes han er kjekk og sånn, men at du foretrekker om dere heller kan prøve å bli kjent med hverandre i virkeligheten! 

Dersom du liker at han sender magebilder kan du bare si at han har fin mage? Det er vel denne anerkjennelsen han er ute etter. 

Men uansett om han sender slike bilder eller ikke synes jeg ikke du skal svare han med å sende lettkledde bilder tilbake. Dette er alltid dumt! Si heller at du ønsker å møte han i virkeligheten for å snakke og bli kjent med hverandre. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

- Kler av meg på nettet

Naken foran pcen (colourbox.com)

Jeg har vært på chatroulette og gjort noe veldig dumt, lekte med brystene mine. Men han i andre enden så frivillig på det,vi ble bedre kjent osv. Jeg trykka next og det kom opp en boks som sa at jeg hadde blitt anmeldt og at politiet ville få min IP adresse og samtidig bruke bilde. Er forferdelig bekymra for at familie skal få vite det. Får jeg noen straff?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse