Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kliner vi? Hva sier jeg hvis han spør om å være sammen?

Jente 13 år
 

Spørsmål

J.13år. Jeg er dødsforelska i en gutt som er forelska i meg og! Vi bor fem minutter unna hverandre og er ofte sammen. Vi skal kanskje inn til guttebestevennen min i helgen og gjør nødt eller sannhet og hver gang vi gjør det så må jeg kline med den gutten jeg liker! Vi har begge tannregulering så kan ikke det sette seg fast? Jeg har kysset han flere ganger, han sier han vil spørre meg om å bli sammen men han vil ikke siden vi bare har holdt på i en uke. Hvordan kliner vi? Hvordan skal jeg svare VISST han spør? Jeg skriver ofte med han på facebook og da skriver vi ofte søte ting. Jeg må alltid passe på solbrillene hans fordi han vil ikke glemme de på skolen. <3 jeg liker han virkelig! Men hvordan kliner vi?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så fint du har funnet en du liker. Under finner du en artikkel som handler om kyssing, her finner du nok det du lurer på. Når det gjelder reguleringen så setter dere nok ikke dere fast i hverandre. Reguleringen inneholder jo ingen "hemper" eller annet som kan sette seg fast i ting, kun klosser på tennene samt en streng. Kanskje dere er litt uheldige og støter mot hverandre, men da er det bare å ta det med litt humor. En bra ting er jo at dere begge har regulering, i stedet for bare en av dere.

Dersom du liker han, og han spør om dere skal være sammen er det bare å svare ja da vel? Svar at det vil du gjerne, og deretter kan du jo kysse han for å gjøre øyeblikket litt romantisk? 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Kyss!

Kysser (colourbox.com)

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse