Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en jente. Vi har begynt på forskjellige skoler.

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei. Er en gutt på 13 og har et problem. Jeg er forelsket i en jente(samme alder) og vi gikk i samme klasse i 7 klasse. Nå som jeg har begynt i 8 klasse har hun begynt på en annen ungdomskole. Når jeg skal si at jeg liker henne blir det et problem siden vi går i forskjellige skoler.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Om det blir et problem eller ikke at dere går på forskjellige skoler kommer nok an på hvor godt dere liker hverandre, og hvor innstilt dere begge er på å holde sammen dersom dere blir sammen. Jeg legger ved en artikkel under som heter "Avstandsforhold". Les gjennom denne for tips og info om det å være i et avstandsforhold.

Jeg synes du skal spørre om dere skal finne på noe en dag. Slik får dere bedre kontakt, og det blir lettere for deg å fortelle at du liker henne når denne dagen kommer. Etter hvert blir dere kanskje bedre og bedre kjent. Da kan du begynne å flørte med henne for å vise at du liker henne. Deretter kan du fortelle at du liker henne på for eksempel Facebook, eller ansikt til ansikt dersom du tør dette. 

Så ta altså opp kontakten igjen og tilbring litt tid sammen før du forteller henne hva du føler, men deretter er det bare å hoppe ut i det. Det er bedre å angre på at du gjorde det, enn å angre på at du aldri turte! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse