Hopp til hovedinnholdet

Liker jenta i klassen meg?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Sitter sammen med en jente i klassen, så plutselig så forelska i henne men jeg lurer så veldig på om hun liker meg har følt noen av tipsene deres men finner ikke ut noe. Det føles også litt som jeg bare irriterer henne. Pluss jeg setter veldig pris på jobben dere gjør!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Det er ofte vanskelig å vite om en gutt eller jente liker deg. Det beste tipset jeg kan komme med er å bli bedre kjent med henne! Jo bedre du kjenner henne jo lettere er det å forstå hva hun tenker og tror. 

Du skriver at du har fulgt noen av tipsene våre. Fint! Jeg legger ved en artikkel som fører deg direkte til tegn som tyder på at hun kan like deg. Jeg legger også ved en artikkel med tips til hvordan du kan flørte litt med henne. Det viktigste er å smile mye, få henne til å le, gi henne komplimenter og for all del ikke irritere henne. 

 

Mvh, Ung.no, ungdomsredaksjonen
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse