Hopp til hovedinnholdet

Hvordan får jeg hun jeg er forelsket i til å like meg?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

hei! jeg er blitt forelsket i en jente i klassen men jeg vet ikke hvordanjeg skal få henne til å like meg + jeg har dårlig selvtillit pga jeg feit

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så fint at du har funnet en du liker! Den beste måten å få en jente til å like deg på er å snakke med henne og bli kjent med henne. Prøv deg frem litt og litt, det vil nok bli enklere å sankke med henne for hver gang du gjør det. Etterhvert kan du også flørte litt og se hvordan hun reagerer på det. Selv om du selv synes at du er feit, er det absolutt ikke sikkert at hun synes det, og jeg synes det blir dumt om det skal hindre deg i å ta kontakt med henne. De fleste jenter synes det er veldig hyggelig at en gutt tar kontakt, uansett hvordan han ser ut. Og husk at det som regel er personligheten man faller for, ikke utseendet. Jeg legger ved noen artikler som kan være nyttige for deg. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse