Hopp til hovedinnholdet

Liker en gutt på lørdagsskolen. Og har dere noen tips mot kviser?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er forelsket i en gutt, på lørdags skolen min. lørdags skolen er hver lørdag og varer fra kl. 09:30-13:00. Han går i b klassen mens jeg går i a. Det er bare ett friminutt som varer i en halv time, resten er jeg i klasserommet. Jeg får bare sett ham i den halv timen. Siden 8. Klasse har han sett på meg, smilt til meg, vært i nærheten av meg, og tatt seg i håret når han så meg. Vi har aldri snakket. Han kommer fra Sri Lanka og det Gjør jeg og, og i vår kultur får man ikke lov til å få kjæreste. Men jeg vil at han skal like meg. Jeg er alt for sjenert til å snakke med ham, så jeg vil egentlig at han skal snakke med meg. I går når jeg var på den skolen var jeg nær ham, men han så ikke på meg i det hele tatt. Jeg er litt redd for at han ikke liker meg. Vi kan heller ikke besøke hverandre heller, fordi han bor i Oslo mens jeg bor i Hønefoss. Liker han meg? Og jeg blir mer og mer bekymret for kvisene jeg får i ansiktet. Jeg har brukt basiron gel i 3 måneder , men det kommer bare flere kviser, kan jeg få tips til en krem som blir kvitt kviser fort? Kan dere hjelpe meg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Disse 30 minuttene hver lørdag er her gull verdt! Du må nok bare tvinge deg selv til å gå bort og snakke med han, for du kommer til å angre om du kun sitter og venter på at han skal ta initiativet. Hva med å få med deg en venninne og gå bort til han? Eller kanskje du har en venn som går i klassen hans? Da kan du bruke denne vennen som unnskyldning for å gå bort til deres klasserom i et friminutt. Begynn å snakke med han, og spør for eksempel om hva de har om i timen for tiden. Jeg legger ved en artikkel kalt "Ung.nos flørteskole" som du kan lese gjennom for flere tips til hvordan man får kontakt med den man liker. 

Kviser kan være et stort problem en periode av puberteten. Hvis du ikke har fullgod effekt av å bruke Basiron regelmessig, kan du nok trenge en annen krem som du må få resept på av lege. Prat med fastlegen din eller lege på Helsestasjon for ungdom, så vil du kunne få god hjelp for å bli bedre. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kviser

Kviser (colourbox.com)

Nesten alle unge får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem? Her får du svarene.

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse