Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg snakke med han jeg liker? Han er alltid med noen.

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! jeg liker en gutt. jeg vet hva han heter og sånt. jeg vet nesten alt om han, men jeg vet ikke hvordan jeg skal snakke med han fordi han er alltid med noen, og det blir joo flaut for meg, hvis jeg snakker med han foran alle kompisene hans. Vet ikke hva jeg skal gjøre....

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

I artiklene under finner du en del gode tips om hvordan du kan komme i kontakt. Det kan være vanskelig å få kontakt med han om han alltid er med vennene sine ja. Det gjelder å finne de små stundene han er alene, som for eksempel når han henter bøker i skapet eller tar på ytterjakken før friminuttet. Start med å stille han små spørsmål, som hva dere har i lekse til i morgen eller om han vet hva dere har i neste time, bare for å få han til å åpne øynene for deg. Deretter kan du få med deg en venninne og ta kontakt i et friminutt. Eller du kan ta følge med han hjem. Sett deg ved siden av han på bussen, eller si hei på vei til skolen. Når du skal starte en samtale er det lurt å finne litt ut om ham (gjerne gjennom felles venner, ved å observere ham på skolen, på Facebook-siden hans) og hva han liker å gjøre. Da er det straks litt lettere å prate sammen og spørre om ting - alle liker jo å snakke om seg selv, så still spørsmål og gi inntrykk av å være interessert.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse