Hopp til hovedinnholdet

Han ser mye på meg, liker han meg?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente som er litt sånn småforelska i en som er tre år eldre enn meg. Han kjenner broren min og de pleier å snakke sammen. Grunnen til at jeg nå velger å sende inn dette er fordi han i det siste han oppført seg så rart i nærheten av meg.. Dette er noe av det som har hendt i det siste, som gjør at jeg er litt usikker på om han er interessert i meg også. - Når jeg var på fotballkampen til broren min, var han også der. Jeg la merke til at han sto sammen med noen kompiser og stirra på meg. Etter noen minutter kommer han og setter seg rett ved siden av meg når det var så mange andre plasser han kunne velge mellom.. og han fortsetter å se på meg. -Når jeg en gang skulle hjemover fra skolen, tok jeg bussen. Når han kom på, setter han seg rett foran meg og later som om han ikke ser på meg ved å se en annen vei og snakke med vennene sine, når jeg legger merke til det.. og når jeg skulle av fortsetter han å se på meg med et søtt blikk gjennom vinduet på bussen. - Jeg var ute med noen venner. Når jeg var på vei hjem gikk jeg gjennom senteret hvor han og broren satt. Jeg hadde det litt travelt så jeg gikk fort. Når jeg plasserte blikket på dem, gir han broren sin et blikk, peker på meg i "skjul" og mumler noe. Så ser de begge på meg.. -.- -For noen dager siden var jeg på shopping med en vennine. Vi skulle opp en bakke for å komme oss til kjøpesenteret. Da kommer han og noen kompiser ned den bakken og han fortsetter med den samme gamle gloinga.. Jeg har snakket med mamma, og hun var tilstedet på fotballkampen til broren min. Hun la merke til alt som skjedde og smilte til meg. Hun har flere ganger sett han og mener han ser ut som en hyggelig og søt gutt. Han er ikke selvopptatt på noen måte. Han er rolig og søt. Så spøramålet mitt er som følgende, kan han være intressert i meg? Jeg er kjempe usikker. Vi kommer fra samme land (noe jeg er sikker på at han vet).. vi har aldri snakket sammen og for meg virker han sjenert.. noe jeg også er. Ellers virker han tøff/søt og har verdens fineste smil. Tror du et smil neste gang kan vise at jeg er interessert i han også, om han er det? Å si hei er kanskje tidelig og vanskelig siden jeg er sjenert men kan kanskje prøve å få til det etterhvert om jeg får et smil fra han også.. :) 

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Det høres absolutt som om han liker deg! Han ser mye på deg og vil være i nærheten av deg. Jeg syntes det er en god idé å smile til han, det viser at du syntes han er kjekk! Etterhvert kan du også si hei!


Jeg legger ved en artikkel som viser til tegn på at han liker deg. Den kan du lese og se om noe matcher med måten han oppfører seg på.

Mvh. Ung.no, ungdomsredaksjonen
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse