Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket, men tør ikke ta det første steget!

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Er en jente på 11 år. Og jeg liker en gutt i klassen min. Vi pleier å få veldig mye øyenkontakt, og jeg sitter veldig langt ifra han i timen. Han ser og smiler hele tiden til meg. Og vi er sånn lesepar/ jobbrpar i Eng/Nat/Samf og norsk, og når lærerens sier at vi skal jobbe i leseparene snur han seg rundt og ser på meg og ser kjempe glad ut og gir tommelopp .Ifjord så kom alle de eldre kompisene hans og spurte om vi var sammen og sånt. Til og med 3 menningen hans spurte om det :o! Men hver gang jeg ser han på skolen får jeg sommerfugler i magen. Jeg tenker på ham, og drømmer om han. Men det som er, er at jeg ikke vet om han likt meg.. + jeg tørr ikke å ta det første steget. Hva skal jeg gjøre? Jeg klarer ikke å slutte å tenke på ham

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Selv om det er skummelt bør du absolutt ta det første steget! Det høres jo ut som om han liker deg. Jeg legger ved noen ulike artikler. Den ene kommer med gode flørtetips, den andre beskriver ulike tegn som kan tyde på at han liker deg og den siste forteller litt om forelskelse. 


Lykke til!

Mvh. Ung.no, ungdomsredaksjonen
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse