Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få oppmerksomhet fra gutter?

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei jeg er en jente på 13 år som lurer på hvordan man kan få opmerksomheten fra gutter. jeg er ikke forelska eller no jeg bare savner å bli latt merke til. Alle som får denn oppmerksomheten på skolen min er jenter med pushup bh er å jeg har ikke øyst til å fake store pupper men det virker som det er den eneste måten ser liksom ikke gutter hva som er fake og hva som er real deal. jeg bruker heller ikke masse sminke det hender jeg bruker litt maskara. Burde jeg begynne å bruke mer sminke eller no... jeg føler me ikke så konfortabel med sminke på. på forhånd takk hilsen meg

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg synes ikke du skal gjøre deg til eller gjøre noe som ikke er "deg" for å få oppmerksomhet fra guttene. Vær heller utadvendt! Vis dem hvem du er. Delta i samtaler, og ikke bare stå i skyggen av venninner. Som oftest er det de som er mest utadvendte som får mest oppmerksomhet, rett og slett fordi de prater med mange og virker interessert i å ha kontakt med folk. Jeg er sikker på at det er mange som legger merke til deg! Dersom du selv tar kontakt og viser at du er en hyggelig og morsom jente, så vil du merke at folk også er interessert i deg. Husk også at dersom du er deg selv er det større sjanse for å få ordentlige venner også.

Altså, bli lagt merke til ved å vise hvem du er! Gjør deg synlig, og vis at du er her du og. Det kan også være lurt å flørte litt med de du blir bedre kjent med, dette kan få dem interesserte.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse