Hopp til hovedinnholdet

Er det mulig at hun liker meg og en annen gutt samtidig?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har fått sansen for en jente i klassen min, jeg tror hun også liker meg fordi hun stadig vekk ser på meg... Jeg kommer kanskje med et litt dumt spørsmål men er det mulig at selv om hun liker meg så kan hun ha mer interresse for en annen gutt? Når jeg prata med henne så kom opp emnet om en venn av meg som også går i klassen hennes, hun spurte om han hadde sagt noe om henne. HJÆLP?!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Takk for spørsmål. Det er selvfølgelig mulig at hun har mer interesse for en annen gutt selv om hun liker deg. Men det kan samtidig være mange grunner til at hun spurte deg om han hadde sagt noe om henne. Hvis du liker denne jenta, og tror hun liker deg tilbake, ser jeg ikke noen grunn til å være tilbakeholden. Jeg vil råde deg til å ta sjansen og vise henne at du er interessert. Flørt og snakk med henne, vær utadvendt og tilbring tid med henne når du kan. Følg med på hvordan hun reagerer; det vil sannsynligvis gi deg svar på om hun har følelser for deg. Og ikke tenk så mye på den andre gutten. Konsentrer deg heller om hva du kan gjøre for å vise interesse for jenta du liker.

Legger til en artikkel om flørting nedenfor, som kanskje kan gi deg noen tips på veien. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse