Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en gutt som er ett år eldre, men han liker meg ikke.  

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jenter som er 13 år gammel og er veldig forelsket i en gutt som er ett år eldren meg, men han liker meg ikke. hva skal jeg gjøre for at han skal like meg

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du må prøve å bli bedre kjent med han! Slik får du vist han at du er en bra jente. I tillegg er det ofte sånn at jo bedre dere kjenner hverandre, jo større sjanse er det for at han begynner å like deg! Prøv derfor å ta kontakt med han og snakk med han når du får sjansen. Jeg legger ved en artikkel kalt "Forelsket? Ta det første steget!" for tips til hvordan du kan bli bedre kjent med han. 

I tillegg er det lurt å flørte med han når du får mulighet. Les artikkelen under kalt "Ung.nos flørteskole" for tips til hvordan du kaprer drømmegutten.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse