Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt som er tre år eldre enn meg

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er 13liker en gutt på 16. Vi møttes på ungdomsklubben og begynte og snakke sammen. Vi gikk ut en tur fordi det var så varmt inne og da begynte jeg og fryse så han gå meg jakka hans <3 og da jeg hadde komt hjem så hadde han lagt meg til på Facebook og så begynte vi og snakke sammen han sa at jeg var veldig søt <3 også spurte han om jeg ville være med han, og det sa jeg ja til. Også møttes vi og var sammen 2 timer. Også snakket vi endel men det ble også litt klient stillhet. Men jeg liker han kjempe godt, og da når han gikk så ga han meg en klem også sa han vi snakkes på klubben på onsdag <3 men jeg vet ikke om han er for gammel for meg. Men jeg er helt sykt betatt og forelsket men etter vi var med hverandre så føltes ting litt kleint. Hva kan jeg gjøre for at ting ikke skal føles kleint ??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Det høres ut som om han er hyggelig og snill så jeg syntes absolutt du burde bli bedre kjent med han! Når du blir dette merker du også fort om han er for gammel for deg.  Jeg legger ved en artikkel om flørtetips du burde lese.

Når det gjelder stillheten som oppstår er det helt vanlig. Det er umulig å snakke i ett sett uten stillhet. Når dere blir bedre kjent med hverandre blir sikkert denne stillheten bare behagelig!

Lykke til.

Mvh. Ung.no, ungdomsredaksjonen
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse