Hopp til hovedinnholdet

Jeg og kameraten min liker samme jente, hva gjør jeg?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei. Siden jeg begynte på ungdomsskolen for 2, 5 år siden, har jeg hele tiden hatt litt følelser for en jente i klassen. Følelsene har ikke alltid vært like sterke, men de har alltid vært der. For 4 uker siden var jeg på klassetur til Polen. Etter den har følelsene bare blitt sterkere og sterkere. Jeg har ikke så mye kontakt med henne, men jeg føler at hun har smilt litt til meg (har skjedd et par ganger). Ingen vet at jeg har følelser for denne jenta. For en uke siden fant jeg og noen andre av de i klassen min ut at kameraten min liker den samme jenta som meg. Han har ikke innrømt det selv. De snakker aldri sammen på skolen, men jeg har funnet ut at de har hatt litt kontakt med hverandre via internett. Jeg og kameraten min liker den samme jenta! Hva skal jeg gjøre? Svar fort!! Hilsen en usikker gutt på 15.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei
 
Du burde prøve å tenke for deg selv hva som er viktigst av vennskapet eller jenta du er forelsket i.  Hvis du føler at du har lyst til å fortsette og være venn med vennen din og har lyst til å prøve deg på jenta så burde du snakke med vennen din først og se hvor han står i situasjonen. 

Men at du er forelsket er jo en veldig fin ting da. Det er jo veldig hyggelig å like en person. Du burde prøve å snakke med jenta eller prøve å ta noe kontakt. Hvis du syntes det er mindre flaut burde du prøve å snakke med hun over internett via sosiale medier som for eksempel Facebooke, Skype etc.

Lykke til

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse