Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg ta kontakt med jenta jeg liker?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hva kan man si til en jente jeg liker veldig godt og når hun liker meg litt hvordan skal jeg ta kontakt med hun? Hvordan skal jeg prøve å få en klem av hun eller no sånt det lurer jeg på....

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Begynn med å si hei når du ser henne, smil masse og forsøk å opprette blikkontakt. Når du skal snakke med henne, er det viktig å vise at du har lyst til å bli bedre kjent. Spør om ting du ikke vet fra før av, for eksempel om hva hun interesserer seg for og gjør på fritiden. Snakk om det som skjer på skolen og ellers i hverdagen. Avhengig av hvor man er og hva man gjør når man er sammen, er det som regel alltid noe å snakke om i forbindelse med det. Si gjerne til henne at du synes hun er søt - det vil hun bare sette pris på. Det vil helt sikkert ikke være noe problem å snakke med henne, i og med at hun liker deg tilbake! Hvis du vil ha en klem av henne, er nok det beste å ta initiativet selv. Gi henne for eksempel en klem når du går for å si hei eller ha det. Da vil det falle veldig naturlig.

Jeg legger ved noen artikler nedenfor, som kanskje kan være til hjelp. Masse lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse