Hopp til hovedinnholdet

Har hun følelser for meg eller ikke?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei! jeg har blitt kjent med ei jente på samme alder :) vi finner på noe veldig ofte og har det kjempe bra sammen. plutselig hadde vi "DEN" samtalen og jeg fikk sagt hva jeg syntes om hun, jeg liker jo hun så var deilig og få sagt det. men hun sa til meg at hun syntes jeg var snill søt og alle jenters drøm men at hun ikke ville at jeg skulle bli skuffa.... aner ikke hva det betyr men tar hintet. jo! det som er problemet er at jeg blir veldig forvirra for det virker som at hun viser meg at hun har følelser for meg.... hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Takk for spørsmål!

Jeg skjønner godt at du blir litt forvirra når hun gjør og sier som hun gjør. Det beste rådet jeg kan gi deg er nok å prate med denne jenta om det du lurer på. Ingen andre enn hun vet hva hun tenker, og når hun er såpass uklar som hun er, så er det bare rett og rimelig at du spør henne om hva hun egentlig mener.

Hvis du tør kan du gjerne spørre henne rett ut om hun liker deg eller ikke og om hun er interessert i å være venner eller kjærester. Kanskje hun liker deg veldig, veldig godt som en venn, men er redd for at hun skal miste deg som venn hvis hun ikke vil være kjæresten din?

Du kan gjerne si til henne, hvis du mener det, at du vil være vennen hennes uansett hva hun sier. Hvis du ikke klarer å være bare venner fordi du er forelsket i henne, så kan du si det. 

Jo tydeligere du er, jo lettere er det nok helt sikkert å være tydeligere for henne også. Ikke la henne slippe unna med vage svar, når du har vært så ærlig som du har vært, så skylder hun deg å være det igjen.

Jeg ønsker deg masse lykke til! :)

Hilsen redaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse