Hopp til hovedinnholdet

Gutten jeg liker er ikke interessert i meg.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 13 år og jeg har blitt veldig betatt av en 9.klassing på skolen min. Vi ble kjent for noen måneder siden da han kom bort til meg da jeg og en venninne spilte biljard, han ødela litt for oss med å dytte kulene ned i hullene men det endte med å bli ganske morsomt, og etter det begynte vi å henge mer og mer sammen men i de siste ukene har vi ikke hatt så god kontakt, vi snakker aldri, vi er aldri sammen på friitiden og sånt heller. Også har jeg hørt av en jente som går i klassen hans at henne overhørte at kompisene hans sa at han hadde gått lei av meg, derfor har jeg vært ganske trist i det siste. Men jeg vil virkelig at han skal like meg men nå når jeg prøver å snakke med han sier han ofte "hva vil du" også sier han det som om han ikke vil ha meg der. Hva skal jeg gjøre? Hjelp meg!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg syntes du skal ta en prat med gutten. Det er helt sikkert en grunn til at dere var så gode venner før. Se om dere kan finne tilbake til disse tingene. Spør om dere skal finne på noe en dag etter skolen. Mange gutter syntes det er lettere å være med jenter når kompisene ikke er i nærheten.  Da kan de være seg selv 100 %.

Du kan prøve å flørte litt med han. Om han flørter tilbake, er det kanskje et tegn på at det kan bli noe mellom dere. Hvis ikke er det mulig han bare ser på dere som venner. Jeg legger ved noen tips om flørting. Disse kan bli nyttige.  

Lykke til!


 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse