Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en gutt i klassen, men vet ikke om han liker meg.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er super forelsket i en gutt i klassen min,, Vet ikke om han liker meg tilbake, og tørr derfor ikke spørre han om han vil vil bli sammen med meg.. Lillesøsteren hans er glad i meg, og kommer bort å klemmer meg hver gang hun ser meg. Jeg har spurt bestevenninnen min og hun har sagt at jeg burde spørre, og har tilbydd seg å spørre for meg, men jeg vil gjøre det selv hvis jeg skal gjøre det. Jeg har så lyst til å bli sammen med han, men jeg vet ikke om han liker meg på den måten. Hva skal jeg gjøre??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Jeg foreslår at du forsøker å bli litt bedre kjent med ham før du eventuelt spør om han har lyst til å bli sammen med deg. Da vil det nok også være lettere å skjønne om han liker deg tilbake eller ikke. Prøv å flørte litt med ham og vis ham ekstra interesse og oppmerksomhet. Smil til ham, opprett blikkontakt og snakk med ham i friminuttene osv. Følg med på hvordan han reagerer, og bestem deg deretter for hva du har lyst til å gjøre videre. Du kan jo etter hvert si at du liker ham, og spørre om han liker deg tilbake. Hvis han sier ja, går det an å spørre om dere skal være kjærester.

Jeg legger ved noen artikler nedenfor som kanskje kan hjelpe deg med å finne ut av om han liker deg tilbake.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse