Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med å velge mellom tre jenter. Hva gjør jeg?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Jeg har sett svar på dette spørsmålet før, men jeg spør igjen, hva skal jeg tenke om jeg liker flere jenter enn en? Jentene har ulike personligheter som jeg liker veldig godt ved de, og føler en viss kjemi med disse jentene hver for seg og liker alle veldig godt. Men, allikevel, jeg klarer ikke å "bestemme" meg for hvem jeg skal si som min "utkårede." Det er ikke noe spørsmål om velge eller vrake, men om hva som er fornuftig. Jeg vet av allerede en som er forelska i meg, hun er snill og søt og sånn, men havner ikke i samme havn som de (vi sier to) jentene det handler om i første del av teksten. Da kommer det flere dilemmaer, hvordan utføre et forhold uten å såre andre, ikke bare andre jenter, men også gutter som er forelsket eller liker samme jente(r) som meg? Dette er veldig viktig for meg. Jeg vet hvordan kjærlighetssorg føles, og for meg er det viktigere å unngå å såre noen, selv om jeg vet det vil gå over. Har hatt 1 sommerflørt, og 1 omgang sex med en annen, så er komfortabel.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg syntes du burde tenke over hvilken av jentene som betyr mest for deg. Ikke tenk på at du har hatt samleie og sommerflørt med ot av de. Bare tenk på personligheten og hva du faktisk føler for de forskjellige jentene. 

Jeg syntes du burde glemme hun jenta som er forelsket i deg. Hvis du ikke kan sette hun i samme havn som de to andre jentene du egentlig ikke liker hun så godt. 

Jeg syntes heller ikke du burde tenke på noen andre enn deg selv når det gjelder å velge din "utkårede". Bortsett fra om det er en kjær venn av deg som du ikke bvil miste, da må du finne ut hva du helst vil prioritere av ett vennskap og kjærligheten. 

Uansett så virker det som at du har hatt ett slags forhold med begge jentene. Da må du bare tenke over om sommerflørten bare burde forbli en sommerflørt og det samme med sexen. 

Jeg håper at dette hjelper deg og jeg ønsker deg lykke til i jakten på kjærligheten!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse