Hopp til hovedinnholdet

likevell så ligger han med meg av og til og jeg blir så forvirret for vet ikke hva han føler for meg i det hele tatt lenger...

 

Spørsmål
Hei jeg er en jente på 17 år nå og kommer fra oslo..da jeg var 14 år forelsket jeg meg i en gutt som er litt eldre en meg da hadde han to barn. Vi lå sammen noen ganger men så mistet vi kontakten litt plutselig fikk han seg dame og nå har han fått seg et tredje barn og det er hennes men de er i et på og av forhold likevell så ligger han med meg av og til og jeg blir så forvirret for vet ikke hva han føler for meg i det hele tatt lenger...Åsså får jeg dårlig samvittighet ovenfor denne andre jenta..hva kan jeg gjøre ?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Dette er ikke lett. Jeg antar at du er veldig betatt av denne mannen,og at du kanskje ønsker at dere skal utvikle et fast forhold. Jeg tenker at du bør snakke med han. Spør helt ærlig hva han vil med deg. Er det bare sex, eller er det flere følelser fra hans side. Krev å få et skikkelig svar. Å gå rundt i uvissheten er veldig slitsomt og utmattenede. Dersom han ikke kan gi deg noe svar, vet jeg ikke om dette er mannen som du bør satse på. Det er mange flotte single gutter der ute, som jeg er sikker på kan gi deg mer enn det denne 3 barns faren kan. Tenk deg nøye om hva du vil, og om det er slik du ønsker å fortsette. Finner du ut at dette bare gjør deg trist, så dropp han. Du er mye mer verdt enn så.
Ønsker deg lykke til.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om mat og kosthold 2

Hvilken aldersgruppe er mest utsatt for å få jernmangel?