Hopp til hovedinnholdet

Det er noe mellom oss!

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg tror jeg liker en gutt som er i konfirmasjonsgruppen min. Jeg kjenner han ikke, men vi vet ting om hverandre! Vi har samme interesser, og vi har øyekontakt! Hvordan får jeg liksom noe ut av det? Jeg vet ikke om jeg vil bli sammen med han, men jeg føler at det er noe mellom oss! Vi går på forskjellig skole, og han er veldig mye høyere enne meg! Alt føles helt feil med han, men samtidig føler jeg at det er noe der... noe bra!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg foreslår at du forsøker å flørte litt med han, og se om han virker interessert! Du sier at du føler det er "noe", og det kan du raskt finne ut hva er ved å ta det første steget. Dere går på forskjellige skoler, og da kan det kanskje være enklest å snakke sammen over sosiale medier eller meldinger. Jeg legger ved noen flørtetips i linkene under. Du kan også forsøke å snakke med han mens dere er i konfirmasjonsgruppa. Sett deg ned ved siden av han, og si hei. Da vil han merke at du er interessert, og han vil mest sannsynlig fortsette samtalen! Kanskje dere rett og slett passer best som nye venner? Eller du vil merke at dette er noe mer. Den eneste måten å finne det ut på er å snakke med han!


Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse