Hopp til hovedinnholdet

Er forelsket i ei jente, men hun er alltid sammen med venninnene sine.

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei Er forelsket i ei jente, men hun er alltid sammen med venninnene hennes. Har lyst til å spørre men tørr ikke. Hva burde jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Du kan jo begynne med å snakke litt med henne over Facebook, meldinger eller lignende. Da vil ikke noen andre stå i veien for at du får innledet en samtale. Ellers kan du si hei når du ser henne, smile masse og vise at du er interessert i å bli bedre kjent. Og hvis du plutselig skulle oppdage at hun er litt alene, så benytt deg av muligheten til å slå av en prat. Etter hvert kan du også gå bort til henne når hun er med vennene sine, stille et par spørsmål eller kanskje være litt sammen med dem. Jenta du liker vil nok bare synes dette er hyggelig, så prøv ikke å la deg hindre av tanken på at det er skummelt eller teit. Sannsynligvis vil du oppleve at det er lettere enn du tror. Etter hvert kan du spørre om dere skal finne på noe en dag sammen. På den måten får du henne litt for deg selv, du lar henne få tid til å bli kjent med deg, og du merker om dette er noe som kan utvikle seg til noe mer.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse