Hopp til hovedinnholdet

Hvor tidlig bør man finne på noe? Og hvordan unngå at det blir kleint?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei, takk for tidligere svar. Jeg holder på med en jente i klassen (sitter ved siden av hverandre). Hvor tidlig bør man finne på noe, og hvordan unngår man at det blir kleint? Har ikke flørta så mye ennå, men det er en annen som tar den litt for langt... Jeg ser hun ikke liker det meste han gjør, men han slutter ikke å flørte. Bør jeg spørre hun hva hun synes om han?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Takk for spørsmål! Jeg synes ikke du trenger å spørre henne hva hun synes om ham. Så lenge hun viser at hun ikke liker det han gjør, og gir deg oppmerksomhet, trenger du ikke bekymre deg for at han ikke slutter å flørte.

Det kan være lurt å føle at man har blitt litt kjent med personen før man spør om vedkommende ønsker å finne på noe. For meg virker det som om dere kjenner hverandre ganske godt, så du må gjerne spørre henne dersom du er komfortabel med dette. Kanskje dere kan dra på kino eller se på film hjemme hos deg første gangen dere er sammen utenfor skolen? Da trenger dere jo ikke prate så mye, og slik unngår du at det blir kleint. Men det finnes samtidig masse du kan snakke med henne om. Trykk her dersom du trenger tips til samtaleemner. Så lenge du forsøker å bli kjent med henne, og snakker med henne om det som faller deg inn, kommer nok samtalen til å flyte av seg selv.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse