Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker to gutter, men er usikker på hvem jeg skal velge

Jente 13 år
 

Spørsmål

det er to gutter. den ene er et større enn meg. han andre er like gammel. jeg liker begge like gått tror jeg. men jeg vet ikke hvem jeg burde satse på.??? han på min alder er omtenksom å snill han andre er mer flørten.. men det som er problemet er at jeg ikke klarer å forestille oss sammen selv om jeg er forelska???? han andre klarer jeg det med. vær så snill å svar. foresten vet ikke om de liker meg. han som var på min alder sa at han syntes jeg var grei og snill å prate med å at han gått kunne ha meg i klassen på ungdoms skolen ( vi kan velge\ønske hvem vi vil ha) han som er et år større tror jeg liker meg litt plizz svar

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg tror det er viktig at du gir denne situasjonen litt tid. Om du er forelsket i to syntes jeg du skal gå for den andre. Hadde du virkelig vært forelsket i den første, så hadde du vel ikke forelsket deg i den andre, hadde du vel? Jeg syntes absolutt at du skal prøve å finne ut hvem av de du skal gå for, for det er urettferdig både for deg og guttene å flørte med begge. Kjenn litt på følelsene dine. Hvem ser du for deg en framtid med, og hvem får du mest sommerfugler i magen i nærheten av? 

Om du klarer å bestemme deg for en av guttene kan det være et tips å prøve å flørte litt med han. Jeg legger ved noen flørtetips du kan ta en titt på. 

Masse lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse