Hopp til hovedinnholdet

Hvordan ta kontakt med henne

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei Jeg liker en jente som går i klassen min jeg vet ikke hvordan jeg skal spøre jeg snakker med henne hver dag hun starter samtalene og hun har sagt hun liker meg så jeg vet ikke hvordan jeg kan bli sammen med henne og hvilken måte er mest romantisk og spøre på? Og hva jenter liker at guter gjør med dem ? Takk for hjelpen

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Så hyggelig at du liker en jente :-) Det er flere ting man kan gjøre for å ta det et steg videre, men det aller viktigste er å være hyggelig. Det virker jo som dere kjenner hverandre godt og har god kontakt allerede. Hvis dere ikke allerede pleier å gjøre dette, så synes jeg dere skal finne på noe sammen. Noe som begge liker. I den settingen vil det være lettere for deg å spørre om dere skal bli sammen og at du liker henne godt :-) 

Komplimenter liker de fleste jenter uansett, og dere kan gå ut å spise eller du kan gi henne blomster. Oppmerksomhet og å høre at de er fine er noe jenter liker. Jenter liker også som regel morsomme gutter som er litt åpne om følelsene sine. Under er et par lenker som går mer inn på hva jenter liker :-)

 

Lykke til! 

 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse