Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få kjæresten min til å kysse meg?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, æ en ei jente på 14 år. Jeg har kjæreste, han er like gammel som meg. Vi har ikke kysset enda, å æ lurer på kordan æ kan få han til å kysse meg, eller hvordan æ kan kysse han uten at det ubehagelig. Hilsen meg<3

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Veldig ofte skjer det litt av seg selv, og jeg tror nok ikke problemet ligger i at han ikke vil kysse deg. Han er nok sikkert litt redd og usikker på hva han skal gjøre. Ettersom dere er kjærester kan det være naturlig å snakke med han om det. Dere er sikkert uerfarne begge to, og da finnes det vel ikke noe bedre enn å kunne utforske sammen? Vil du ikke snakke med han kan du rett og slett bare prøve å kysse han, eventuelt på kinnet. Da skjønner han at du er ute etter noe mer enn bare klemming.

Gi denne situasjonen litt tid, så er jeg sikker på at det kommer til å ordne seg. Les gjerne artikkelen om kyssing som jeg legger ved. Den kan hjelpe deg på vei.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kyss!

Kysser (colourbox.com)

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse