Hopp til hovedinnholdet

Forelsket på jobb

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei! Akkurat nå føler jeg meg som en vandrende og forelsket klisjé, og det er derfor jeg trenger råd og veiledning. Jeg begynte nylig i en ny jobb som ekstrahjelp på et sted der vi er fire ansatte, så vi ser alle hverandre ganske ofte. Jeg har klart å falle hodestups for han ene jeg jobber sammen med. Jeg blir nesten gal, enda jeg har møtt han bare fire ganger! Han er like gammel som meg, og så ubeskrivelig pen, kjekk og alt det der! Venninna mi som jeg jobber sammen med ønsker å spleise oss, så det ser jeg på som et pluss. Likevel må jeg spørre... Tror dere jeg vil ha sjangs? De gangene jeg har møtt han har han vært smilende, hyggelig og svært pratsom! I tillegg får jeg hele tiden øyekontakt med han, og jeg oppdager at han har blikket mot meg av og til. To av gangene har han smilt til meg. Jeg har aldri opplevd dette før, så jeg vet ikke hvordan jeg skal oppfatte signaler og den slags! Hva bør jeg gjøre? Hvordan bør jeg gå frem?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Så hyggelig at du har funnet en gutt du virkelig liker! Jeg kan desverre ikke svare deg på om du har sjans hos han eller ikke, men jeg mener absolutt at det er verdt et forsøk! Det kan jo virke som han er interessert i deg og, ettersom han smiler til deg, og virker pratsom og engasjert. Jeg syns absolutt du bør prøve å bli enda bedre kjent med han. Du kan forsøke å flørte litt, gi han noen komplimenter, og snakk med han om ting han interesserer seg for! Kanskje du kan få nummeret hans, eller legge han til på facebook? Det kan ofte være enklere å snakke sammen på internett/meldinger, da det er helt privat og man har tid til å tenke på hva man skriver. Etter hvert som dere blir bedre kjent kan du for eksempel foreslå at dere skal gjøre noe sosialt utenfor arbeidstiden. Enten bare dere to eller alle de ansatte. Da har du muligheten til å være med han i en litt mindre formell setting.

Jeg legger ved noen linker som kan være til hjelp!

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse