Hopp til hovedinnholdet

Liker hun meg? 

Gutt 13 år
 

Spørsmål

For et par dager siden hadde noen foredrag på skolen. En jente som satt foran meg, snudde seg mot meg i ca 5 sek og smilte til meg. Senere på dagen spilte veldig mange på trinnet fotball. Den jenten kastet litt kongler på meg underveis. Det jeg lurer på er om hun kanskje er forelsket i meg? Er en veldig usikker gutt.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er ingen enkel oppgave å finne ut om noen liker deg med mindre du spør, men selvfølgelig skjønner jeg at det er litt skummelt. Det finnes heldigvis noen  metoder som kan gjøre det enklere å finne ut om noen liker deg. Denne jenta har jo helt tydelig sett på deg, og gitt deg oppmerksomhet. Det trenger selvfølgelig ikke bety at hun liker deg, men du skal nok ikke se det som helt usannsynlig. Her på ung.no har vi en god artikkel med 20 tegn til om noen liker deg. Jeg tror det kan være lurt for deg å se litt på denne. Kanskje hjelper den deg til å finne ut av hva hun føler. Et annet tips kan være å flørte litt med denne jenta, og se hvordan hun responderer på det. Om hun flørter tilbake, og virker interessert skal du ikke se bort i fra at hun har et godt øye til deg. Legger ved noen flørtetips du kan lese! 

Lykke til.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse