Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få henne interessert?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei, liker en jente i klassen, men hun holder på med en annen gutt, men for å sjekke ut om hun bryr seg om meg mer enn han, tenkte jeg å slutte å spise og drikke for og komme inn på sykehuset, så spørsmålet er: hvor lang tid tar det før man burde legges inn på sykehus når man går uten mat og drikke? Jeg har vondt i hodet og er kvalm for tida, så har ikke veldig matlyst uansett.. hun er 2 år eldre enn meg

 

Svar
Hei


17 år. takk for brev. Du skriver at du liker en jente i klassen din som har en annen kjærest. Du spør hvordan du kan få henne interessert i deg og lurer på om å sulte deg syk kan være veien. Svar på det er nei. Det er en veldig dårlig ide de som ikke fører til ønsket resultat. I beste fall kan du få oppmerksomhet, men sannsynlig bare medlidenhet. Er det medlidenhet du ønsker å få? Ønsker du å få henne forelsket i deg må du vise frem noe du tror hun kan bli glad i, ikke synes synd på. Ønsker du at hun skal få øye på deg må du bruke andre metoder. Hva er dine sterkeste kort? Det viktigste er at du viser hvem du er og at du er deg selv.

Når man ikke spiser og drikker får man lett vondt i hode og kan bli kvalm som du beskriver. Da blir man slapp og mister lysten på mange ting. For eksempel skolen.  Forelskelse kan føre til at man spiser mindre. Er det andre grunner til at du mistet matlysten? Dersom du synes dette er vanskelig synes vi du bør snakke med en person du har tillit til. Har du en venn, et familiemedlem eller en annen person som står deg nær? Helsesøster på skolen er også kjent med denne typen problemer. Håper dette hjalp litt.

Hilsen teamet på RBUP

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse