Hopp til hovedinnholdet

Det virker ikke som om kjæresten min bryr seg om meg. 

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei det er en jente i klassen min vi ble sammen for bare en ukesiden ca men vi har ikke hengt sammen hun har kryssa meg på skinne og sånt men jeg har ikke gjort noe. Idag sa jeg at vi ikke henger sammen da sa hun " men jeg har jo trening nesten hele tiden. Jeg føler at vi egentlig ikke er mer enn venner og at hun ikke bryr seg så mye om meg i det hele tatt

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er ikke vanskelig å forstå at dette ikke er noen god følelse for deg. Det er vanskelig å si hva du skal gjøre, for i all hovedsak er du nødt til å kjenne på dine egne følelser. Tror du at det er best at dere bare er venner så kan det nok være lurt å signalisere for henne hva du egentlig tenker og føler. Det er sikkert ikke lett for noen av dere, men noen ganger er det til det beste. 

Føler du at du gjerne vil at dere skal være kjærester, men du skulle ønske dere hadde mer tid sammen finnes det selvfølgelig løsninger for det også. Det kan nok være lurt å snakke ordentlig med henne om situasjonen. Hun har sikkert gjort seg opp noen tanker rundt det hun også. Kanskje dere kan bli flinkere til å møtes, og at dere klarer sette hverandre i første rekke. Om du vil tror jeg også at hun kommer til å sette pris på om du kanskje kysser henne på kinnet tilbake. Det er alltid litt skummelt de første gangene, men man trenger litt trening i alt. Jeg tror nok at en prat kommer til å hjelpe for dere. Det er alltid lurt å vite hva den andre mener om saken. 

Masse lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse