Hopp til hovedinnholdet

Hver gang noen jenter prøver å komme nær meg ved å spør på MSN om de kan komme opp til meg osv så trekker jeg meg fort unna og sier at jeg har hatt en lang dag eller noe,

 

Spørsmål
Jeg tror jeg har et stort problem.
Har lest litt på forelskelse, og jeg har samma problem som jente 19 der oppe hadde. Hver gang noen jenter prøver å komme nær meg ved å spør på MSN om de kan komme opp til meg osv så trekker jeg meg fort unna og sier at jeg har hatt en lang dag eller noe, Nå nettop så spurte en jente jeg har gått i klasse med i 3 år (går ikke i klasse lenger nå) om hu kunne komme til meg så kunne vi finne på noe? jeg fikk panikk og sa jeg hadde flytta :(. Jeg vet ikke om det er fordi jeg har dorlige selvtillit eller om det er fordi jeg egentlig ikke syns noe om jenta så spurte.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Jeg må nesten svare det samme til deg som jeg gjorde jente 19. Å forelske seg handler om å tørre og åpne opp følelsene sine og bli litt sårbar. Hvis man ikke tørr å ta sjansen på å blottlegge følelsene sine litt, så vil man heller ikke kunne få et nært og flott forhold til et annet menneske.
Hvorvidt du ikke ønsket å treffe denne jenta fordi du ikke liker henne så godt, er det nok bare du som kan svare på. Men om du egentlig har lyst til å treffe henne synes jeg at du skal prøve å ta kontakt. Men du må gi litt av deg selv og som sagt tørre og være litt sårbar. Det virker jo som at du er en populær gutt, så det hele handler om å tro på seg selv og tro på at andre vil like deg.
God sommer.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om chatting?

Bør du være forsiktig med å oppgi opplysninger om deg selv når du chatter?