Hopp til hovedinnholdet

Forelsket og lyst på større muskler

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en gutt på 13. Jeg er forelsket, og er ikke i særlig god form. Jeg vet ikke om hun kommer til å like meg viss jeg ikke blir tynnere og får mer muskler. Hva slsgs muskler er det jenter liker best? (Ps) kan dere hjelpe å sette opp et trenings program for meg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt!

Ja du er i en spennende periode i livet, hvor følelsene bruser rundt i kroppen. I mange tilfeller er man mer opptatt av sitt eget utseende enn hva andre er, og jeg er sikker på at det ikke er musklene dine som er avgjørende for om hun vil like deg eller ikke. Mye viktigere er hvordan du er som person, hvordan du behandler henne, at du bryr deg om henne og at du er deg selv og stoler på deg selv :)

Uansett vil det være positivt for hele deg å være i aktivitet jevnlig, og kjenne at kroppen må jobbe og bli sliten. Økt puls og pust gjennom hard trening vil gi god effekt. Helhetlig trening av hele kroppen vil være mest fornuftig, og du kan godt prøve dette programmet hvis du vil. Ta i alt du kan, men ikke fortvil om du ikke orker å følge instruktøren hele tiden. Ta deg korte pauser hvis du må, men kjenn at kroppen må jobbe og bli sliten. Dette gir god styrketrening av hele kroppen, og vil gradvis bidra til at du oppnår en sterk og godt utviklet kropp! Du kan utføre programmet 2-3 ganger i uka.

Husk at det viktigste ikke er om du har veldig store muskler, men hvordan du er!

Lykke til videre

Vennlig hilsen treningskonsulenten, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse