Hopp til hovedinnholdet

Hei, gutt på 16 år som er litt forelsket i ei jente på 15 år. Kjenner ikke hverandre så godt. Hva skal jeg si til henne?

 

Spørsmål
Hei, er gutt på 16 år. Har en liten foreslkelse på en jente på 15 år, vi kjenner ikke hverandre så godt, men vet hvem hverandre er. Det jeg sliter med er at jeg møter henne nå og da, men vet ikke hva jeg skal si. Noen ganger kommer det et hei fra henne og da sier jeg bare hei og går.
Jeg vet liksom ikke hva jeg skal si til henne.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!
Prøv å stoppe opp litt neste gang du møter henne og hun sier "hei".
Du kan forsøke å prate litt med henne. Spør om hvordan det går med henne og hva hun driver med i sommerferien. Fortell litt om dine planer for ferien. Vær hyggelig mot henne og flørt gjerne litt med blikk mm. Det er viktig at du har blikkontakt med henne.
Jeg vil råde deg å lese artikkelen på ung.no: Flørteskolen. Det kan være noen tips å hente der. Lykke til og god sommer!

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om klimaet?

Hvis du regelmessig slukker bare fem lamper i ditt hjem når de ikke behøver å være på, kan du oppnå en årlig reduksjon i CO2-utslipp på...