Hopp til hovedinnholdet

Liker han bestevenninna mi og meg?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Heisann! Jeg er en jente på 13 som søker svar til en ting som jeg har lurt på lenge. :) PÅ begynnelsen av skoleåret i 8 kl, møtte jeg en gutt, og vi ble godt kjent. Han var forelska i en av bestevennene mine, og jeg hjalp dem med å komme sammen. Men etterhvert begynte han å forvirre meg. Han starta ofte samtaler med meg, han sier jeg er nydelig, sier jeg er en fantastisk person, han ser på meg og smiler osv, og jeg leste gjennom deres "20 tegn til forelskelse", og han har gjort alt på den lista! Hva betyr det? Liker han meg? Eller varierer det mellom hver gutt om det er forelskelse eller vennskap? Kan det være mulig at han liker bestevenninna mi og meg? I tillegg sier han nesten bare negative ting om gutten jeg liker :S Tusen takk! Hilsen jente, 13 :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Beklager sent svar! 


Det kan helt klart hende at han liker deg, men det kan også hende at han liker dere begge. Det er helt naturlig at man kan like flere på en gang, og det høres ut som om han kan være en som gjør det. Men det kan også hende at han har sluttet å like venninnen din, og har begynt å like deg. Det kan være mange muligheter på hva som egentlig er tilfellet. Den eneste som vet akkurat hva som er tilfellet er han selv. Han er den eneste som vet hvem han er forelsket i. 

Jeg tror du bare må la tiden vise hva som skjer. Kanskje du skal snakke med noen om dette? Kanskje til og med venninnen din? Om ikke du snakker med venninnen din, så tror jeg det kan være lurt å snakke med en om dette, slik at du ikke lurer så mye for deg selv. En voksen eller en venninne/venn er kanskje gode forslag :-)

 

Lykke til! Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse