Hopp til hovedinnholdet

Tegn på at hun liker meg?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei! Nå aner ikke jeg om jeg valgte riktig kategori, men jeg har noe jeg kunne tenkt meg å fått et lite "svar" på, som jeg har tenkt på lenge. Det er ei jente som jeg har gått på samme skole med, som jeg synes alltid har oppført seg litt merkelig mot meg. Jeg har alltid fått følelsen av at det er noe , ett eller annet. Hver gang jeg har kommet i nærheten av henne, så har hun blitt veldig seriøs av seg. De gangene hun har sett på meg har jeg lagt merke til at hun da fort har trukket til seg blikket igjen, og virker veldig seriøs. Her for ei stund siden merka jeg akkurat det samme, da jeg så henne på Amfi. Hun så at jeg nærmet meg henne, hun ble veldig seriøs. Deretter snudde hun seg bort, da jeg skulle gå forbi. Til info er hun 2 år yngre enn meg. Jeg har alltid hatt et godt øye til henne. Pleide å snakke med henne før over nett. Jeg lurer på om dette kan bety noe? Hva slags tegn kan det være? Takker på forhånd for svar.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er vanskelig å vite om hun liker deg, men dette vil du fort finne ut av dersom dere blir bedre kjent. Du kan f.eks. gjenopprette kontakten dersom du liker henne. Dere kan dra på kino, kafe eller ta en øl sammen. Jeg legger ved to artikler som du burde lese. Den ene beskriver 20 tegn som kan tyde på at hun liker deg og den andre beskriver ulike metoder for flørting. Lykke til!


Mvh. Ungdomsredaksjonen
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse