Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, men er usikker på om han liker meg. 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei det er ein gutt i klassen som eg liker og eg tror han liker meg men er ikke sikker, men han har ein tvilling som nesten alle sir at han liker meg og d virker jo som han liker meg fordi eg bruker å fryse i timene og han har alltid med seg ein hettegenser så eg bruker å få låne den, men ein ting eg synst er rart vist han liker meg koffor han nektet mej å kysse han på nøtt sannhet han er snill og sånt med eg er ikke sikker kva eg føler får han og folk sier at vi passer sammen og burde bli sammen, men eg liker tvilling broren hans men er ikke sikker om han liker meg kva burde eg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er alltid vanskelig å svare på om en gutt liker deg, men ut i fra det du skriver skal du ikke se bort i fra at han kanskje ser på deg som mer enn en venn. Jeg legger ved en artikkel som kan hjelpe deg gjennom denne perioden. Ta gjerne en titt for å se om det passer din situasjon. 

Det virker også som om du er litt usikker på hvem du skal velge, og der har jeg egentlig bare ett tips. Gå for den du har følelser for. Det viser seg ofte at det er det beste valget. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse