Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min og moren min går ikke over ens i det hele tatt, hva gjør jeg?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei.. trenger svar .. Jeg har en super kjærest og en super mor .. men tingen er at de 2 går ikke sammen pga forskjellige årasker . så det blir til at jeg må velge en av de .. hva hadde dere andre gjort om dere var i samma sko . Typen .. han har ikke jobb men han prøver og skaffe seg .. har en lilighet der jeg bor men skal selge den pga økonomiske problemer ..men ellers en super kar og utrolig herlig ! Mor..... min mor missliker nesten alle guttene jeg tar med hjem .. og er veldig streng på visse ting jeg og hun kranger også pga forskjellige ting .. WHAT to do ?!?!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for at du stiller oss spørsmål!

Dette er et vanlig problem for mange. Det er synd at ingen av de klarer å heve seg over sine egne følelser og tenke på deg og hva du trenger. Du skal ikke trenge å velge mellom dem. De trenger heller ikke å omgås hverandre hele tiden. Kanskje du også må lære deg å leve med at to av de menneskene du er mest glad i ikke er like glade i hverandre.

Det høres spesielt ut som om moren din må tenke seg godt om. Det kan høres ut som at ingen vil noen gang bli bra nok for deg i hennes øyne. Kanskje du bør spørre henne om hvorfor hun ikke stoler på deg og la deg ta egne valg. De aller fleste foreldre vil at barna sine skal ha det godt og bli tatt vare på selv om de er voksne. Kanskje hun er redd for at kjæresten din aldri vil greie å bidra til at du får et godt liv.

Kjæresten din må kanskje også forstå at moren din er redd for deg fordi hun er glad i deg. Kanskje han skal ta det som en positiv utfordring å vise henne at han er mer enn bra nok for deg.

Du bør sette deg ned å snakke grundig med dem begge to, kanskje hver for seg, om hvor viktig den andre er for deg og hvor viktig for deg å få tilliten til å ta din egne valg. Det kan være en tanke å få familievernkontoret, www.bufetat.no/familievernkontor/ der du bor til å hjelpe deg.

Lykke til!

Vennlig hilsen

Familiepsykologen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse