Hopp til hovedinnholdet

Jeg er stupforelska i ei jente. Hvordan skal jeg fortelle henne det?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Ok, går rett på sak. Vel, det er en jente jeg begynte å like nå for en stund siden og, her er greia. Jeg er stupforelsket i henne. Jeg har ikke en eneste tanke om hvordan jeg burde gå fram for å fortelle henne det. Vi er ikke akkurat venner heller, mer bekjente så noen tips om hvordan bli kjent hadde vært fint det og. Tilbake til saken. Jeg trenger noen tips for å finne en enkel måte og gå fram på. (er litt sjenert av meg...) Hilsen en 15-åring.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Takk for spørsmål! Så flott at du har bestemt deg for å fortelle henne det. Det synes jeg er veldig modig av deg. Men det er nok, som du antyder, lurt å bli litt kjent med henne først. På den måten vil du oppleve at det er mer naturlig å si til henne hva du føler. Jeg tror det er viktig at du i begynnelsen forsøker å vise henne at du er interessert. Si hei og smil til henne når dere ser hverandre, opprett kontakt oftere enn du pleier, og snakk gjerne med henne på Facebook eller lignende. Trykk her for å få noen tips til hva dere kan snakke om. Nedenfor legger jeg også ved et par artikler om flørting og forelskelse, som forhåpentligvis vil være til hjelp. Kanskje vil du, ved å flørte med henne, danne deg et inntrykk av hva hun føler for deg.

Når du opplever at du kjenner henne litt bedre, går det jo for eksempel an å spørre om dere skal finne på noe. Slik får du henne litt for deg selv, og det vil være lettere å fortelle henne om følelsene dine. Det beste er nok å fortelle det akkurat som det er. Jeg skjønner at det kanskje kan virke skummelt, men i slike tilfeller er det ofte best å være ærlig. Hva med å begynne samtalen med å spørre om hun har et godt øye til noen for tiden? Slik kommer dere inn på temaet, og du vil trolig få samme spørsmål tilbake. Da er det bare å fortelle henne det! Og hvis du i tillegg har flørtet litt med henne på forhånd, vil det nok ikke komme som en stor overraskelse på henne. Det tror jeg kan være positivt.

Masse lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse