Hopp til hovedinnholdet

Vil vente med sex, men det er frustrerende!

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Jeg kommer fra utlandet, og familien min er høyrespektert i hjemlandet.Jeg hadde norsk kjæreste som jeg var veeldig glad i, jeg har hatt sex, drukket, men aldri røyka. Grunnen til at jeg var mer "norsk typen" var fordi jeg synes ikke det var noe interessant å snakke med jenter som er fra landet mitt, fordi jeg kan ikke røre dem eller klemme de.. det plager meg sykt. Jeg ble kjent med en jente i sommerferien, hun er ett år eldre og kjempe søt og verdens fineste! første gang jeg har blitt tilltrukket av en fra samme land. Hun sier at hun er villig til å bo med meg når som helst, men jeg må først fylle 18, så jeg kan bli myndig, jeg føler for det. Vi har møttes mange gangegr, men jeg blir så sex frustrert! jeg vil ha sex med henne, kysse henne og det vil hun også..men vi begge føler det blir så feil pga kulturen og religionen vår.. så vi venter til vi flytter inn sammen! hvordan kan jeg unngå den frustrasjonen:(( hun er så deilig, blir så tent på henne..jeg vil virkelig beholde henne..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg blir jo veldig glad når jeg leser innlegget ditt! Det er jo helt supert at du har funnet ei jente du har blitt så forelsket i:) Skjønner veldig godt at det er vanskelig for deg å holde deg unna henne når du er så forelsket, det er helt normalt! Men så er det sånn at den seksuelle lavalder i Norge er 16 år, så jeg syns det er veldig bra at dere har bestemt dere for å vente med å ha sex!

Det er jo 3 år til du blir 18 år, så hvis du allerede nå føler at du er veldig sex frustrert, så tenker jeg at det kan være lurt av deg å ta deg en tur innom helsesøster på skolen din eller for eks helsestasjonen for ungdom. Dette er ting som de er vant til å snakke om, og de kan hjelpe dere på veien videre!

Håper du klarer å beholde både henne og forelskelsen:) 

Hilsen minoritetsrådgiveren, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse