Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, hva skal jeg gjøre?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har et spørsmål om en gutt på trinnet mitt. Før VET jeg at han likte meg, han sa jeg var nydelig og en hver manns drøm, og han sendte meg mlder med masse smilefjes etc. Hele tiden vi har prata har jeg lata som at jeg så på han som venn. Men sannheten er at jeg er dødsforelska i han. (Og har alltid vært det) Men så ble jeg uheldig, det virker sånn han ikke er interessert lengre, vi prater sjelden, han bruker aldri smilefjes osv. Hjertet mitt er knust pga dette. Skulle jeg fortalt han at jeg likte han? Jeg var bare redd for å ødelegge det vi hadde. Burde jeg si dette til han nå? (Han liker veninna mi som ikke liker han) foreldrene hans skilte seg nylig. Kan dette være grunnen? Hjelp meg! Hilsen en håpløs forelska jente

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner godt at dette er vanskelig for deg. Jeg vil anbefale deg og hvert fall ta opp kontakten med han. Kanskje du også kan flørte litt med han for å se hvordan han responderer på det. Du burde nok heller ikke slå fra deg å fortelle han at du faktisk liker han. Det er mulig at han har gitt deg litt opp fordi du sa at du bare så på han som en venn, men om du nå sier at du virkelig liker han er det stor sannsynlighet for at han vil begynne å snakke med deg igjen. 

Om du skjønner at han ikke liker deg lenger vil jeg anbefale deg å la han gå. Det virker helt sikkert vanskelig nå, men jeg kan love deg at det kommer andre gutter som er minst like bra som denne. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse