Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få henne til å like meg?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei Jeg er superforelska i en jente i klassen min. Det er mange gutter som prøver seg, men ingen klarer det. Vi kjenner hverandre greit, men hun er aldri alene. Derfor blir det vanskelig å flørte, hvordan kan jeg få snakke med henne alene? Jeg fikk vite at det var en gutt hun liker, hvordan kan jeg få oppmerksomheten hennes? De andre som prøver seg klarer ikke å få henne til å like henne tilbake, noen tips til hvordan jeg kan være den ene? Takk på forhånd

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Beklager sent svar. 

Siden dere er klassekamerater så synes jeg kanskje du kan spørre om dere vil øve til en prøve eller gjøre lekser sammen. Det kan kanskje være en god ide? Eller om dere har andre felles intresser, så kan dere møtes igjennom de? Om dere har felles venner (ikke de guttene som liker henne), så kan dere treffes igjennom de? 

Under er en noen lenker som jeg tror kan være til hjelp. Litt om hvordan gutter jenter vil ha, hvordan du kan flørte. Vær deg selv og vis at du bryr deg om henne, som det vil stå mer om i lenkene under! Det tror jeg er det beste tipset jeg kan gi deg! 

 

Lykke til! 

 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse