Hopp til hovedinnholdet

Er betatt av ei jente på musikkskolen jeg går på. Hvordan ta kontakt?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en gutt på 15 år, som er utrolig betatt av en jente som er et år eldre enn meg. Vi kjenner ikke hverandre, og vi går på forskjellige skoler, så det er nesten umulig og ta kontakt. MEN, jeg vet at hun går på en musikkskole i byen, der jeg også går. Jeg har sett henne et par ganger der, og har lagt merke til at hun ser en del på meg (uten at det trenger å bety noe). Så derfor lurer jeg på, hvordan skal jeg få kontakt med henne når jeg nesten ikke ser ho? Hvis jeg skulle være så heldig og treffe henne, hva skal jeg si for å starte en samtale (uten at det virker rart og unaturlig). Hun virker som en fantastisk jente, så jeg er evig takknemlig for svar! Hilsen gutt 15

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Takk for spørsmål! I begynnelsen foreslår jeg at du smiler og sier hei til henne hver gang dere møtes på musikkskolen. På den måten gir du uttrykk for at du har lyst til å bli bedre kjent. Jo oftere dere hilser, desto lettere vil det etter hvert bli å starte en samtale. Begynn for eksempel med å spørre om hvor lenge hun har gått der, hva hun spiller, hvilke andre hobbyer hun har, osv. Det kan være lurt å snakke om ting som har med musikkskolen å gjøre - da vil nok samtalene gli mer eller mindre av seg selv. Nedenfor legger jeg ved en artikkel med tips til flere samtaleemner, samt noen andre artikler som forhåpentligvis vil være til hjelp.

Kanskje du også kan finne ut av hva hun heter og legge henne til på Facebook? Det er gjerne lettere å snakke med noen man ikke kjenner så godt over sosiale medier. Og etter hvert som du blir bedre kjent med henne der, vil det bli mer naturlig å snakke med henne ansikt til ansikt.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse