Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan man snakke med en jente som man ikke tørr å snakke med?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en gutt på 15 år. Jeg er forelsket i en jente i klassen. Hun liker meg veldig godt. Jeg liker henne men hun vet ikkje at jeg liker ho. Hun tør ikkje å gjøre noe, hva skal jeg gjøre jeg er for flau til å gjøre noe, hva om jeg gjør alt feil. hva skal jeg gjøre, jeg tør ikkje snakke med ho, hvordan kan man snakke med en jente som man ikkje tør å snakke med. Plissssss hjelp meg!!!!!!!!!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er ikke alltid så greit å vite hva man skal si til noen man er forelsket i, og dette er helt vanlig. Et tips ville være å prøve og slappe av rundt henne. Sett opp noen punkter for deg selv om hva du kan prate med henne om før du faktisk gjør det. Du kan for eksempel prøve å finne ut av om dere har noen like interesser? Der vil det fort være masse dere kan prate om. Etter hvert kan du spørre om dere skal finne på noe, enten i en gruppe eller bare dere to.

Det viktigste er alltid å lytte til henne og vise interesse. Det er lurt å ikke bare prate om seg selv. Jeg ville i alle fall tatt mot til meg og gått bort for å prate med henne. Hvis du ikke prøver vil du aldri finne ut av om det kunne blitt noe mellom dere!

Jeg legger ved noen artikler jeg synes du bør lese på. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse