Hopp til hovedinnholdet

Hva ska jeg gjøre når jeg er forelsket i en som allerede har kjæreste?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei! Er skikkelig interessert i en gutt, men han driver med ei akkurat nå. Hva gjør jeg? Det beste er om jeg glemmer hele gutten. Slette fra telefonliste, Facebook og Instagram?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Mange opplever å bli forelsket i noen som allerede er opptatt. I en slik situasjon har du to valg; enten kan du gi opp og glemme hele gutten, eller så må du vente til du eventuelt får sjansen til å prøve deg.

Du må bestemme deg for om du er villig til å ødelgge noen sitt for forhold for å selv få utløp for dine følelser. Kanskje er det best å være en god venn og derfor heller skygge banen en stund?

Å slette han fra telefonen din og sosiale medier tror jeg ikke fører noe godt med seg. Ja, kanskje det hjelper deg med å glemme ham noe. Men om han oppdager at du har slettet han fra facebook lurer han sikkert på hvorfor, og da blir du nødt til å fortelle om følelsene dine, og kanskje en konflikt oppstår.

Nå vet ikke jeg hva slags forhold du har til denne gutten i dag, men hvis dere er gode venner fra før kan det være lurt å snakke med ham om det. Du kan forklare han at du akkurat nå synes der er litt vanskelig å være rundt ham, og at du håper at forelskelsen går over etter hvert.

Hva som er riktig i denne situasjonen må du føle på selv, men jeg legger til en artikkel jeg synes du bør lese.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse